Αγριογούρουνα επιτέθηκαν στην Σακίρα σε πάρκο της Βαρκελώνης (vid)

Newsroom
Μια βόλτα σε πάρκο της Βαρκελώνης εξελίχθηκε σε μεγάλη περιπέτεια για την Σακίρα.

Αγριογούρουνα επιτέθηκαν στην γνωστή τραγουδίστρια και σύζυγο του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αναφέροντας ότι «δέχθηκε επίθεση» από αγριογούρουνα ενώ βρισκόταν έξω με τον 8χρονο γιο της, Μόλαν.

Η κολομβιανή ποπ σταρ μοιράστηκε μια σειρά ιστοριών στο Instagram της την Τετάρτη, λέγοντας στους θαυμαστές της πώς πάλεψε με δύο αγριογούρουνα.

Κατέστρεψαν την τσάντα της όπως είπε: «Κοιτάξτε πώς έκαναν την τσάντα μου δύο αγριογούρουνα που μου επιτέθηκαν στο πάρκο».

Η τραγουδίστρια έδειξε στους θαυμαστές το σακίδιο της, καλυμμένο με λάσπη και διαλυμένο σε ορισμένα σημεία.

Δείχνει επίσης δύο φωτογραφίες που τράβηξε τα γουρούνια. «Μου έχουν επιτεθεί, έχουν διαλύσει τα πάντα, μετέφεραν την τσάντα μου στο δάσος. Στο τέλος την άφησαν», πρόσθεσε η Σακίρα.

H Σακίρα όμως δεν έχασε το χιούμορ της, καθώς «έντυσε» το βίντεο με το τραγούδι από το El Hombre y La Tierra - μια δημοφιλή ισπανική σειρά ντοκιμαντέρ τη δεκαετία του 1970.

Μάλιστα στην ανάρτησή της, η τραγουδίστρια λέει στον γιό της να επιβεβαιώσει πώς κατάφερε να πολεμήσει δύο αγριογούρουνα.

«Μιλάνο, πες την αλήθεια, πώς η μαμά σου αντιμετώπισε τα αγριογούρουνα», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Catalan News ανέφερε πρόσφατα αυξημένες παρατηρήσεις επιθετικότητας άγριων χοίρων σε αστικές περιοχές.