Ζήτησε από το ξενοδοχείο να παίξουν ένα παιχνίδι για να ξεχαστεί από τη δουλειά και αυτοί… ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Newsroom
Ζήτησε από το ξενοδοχείο να παίξουν ένα παιχνίδι για να ξεχαστεί από τη δουλειά και αυτοί… ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Παράξενο αίτημα στο ξενοδοχείο, αλλά όταν υπάρχει όρεξη και διάθεση το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Τόλμη χρειάζεται και διάθεση και εν τέλει η διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευχάριστη. Έτσι σκέφτηκε ένας άντρας που ταξιδεύει αρκετά συχνά και ήθελε κατά την παραμονή του στο ξενοδοχείο, να “καθαρίσει” το μυαλό του και να ξεχαστεί περνώντας ευχάριστα την ώρα του.

Ο Τομ λοιπόν έστειλε ένα mail ζητώντας μία χάρη: Να παίξουν ένα παιχνίδι ώστε να κάνουν ευχάριστη τη διαμονή του:

«Γεια σας, θα μείνω δύο νύχτες μαζί σας και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να ζητήσω μια χάρη... Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά μπορείτε να κρύψετε ένα μήλο κάπου στο δωμάτιό μου, για να το βρω; Ταξιδεύω συχνά και αυτά τα μικρά παιχνίδια με βοηθούν να «αφαιρέσω» από το μυαλό μου τη δουλειά και να μειώσω τα επίπεδα του άγχους μου».

2

Ο Τομ έλαβε πίσω ένα mail για να πει ότι το ξενοδοχείο θα έκανε ό,τι μπορούσε για να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Και αυτό το κατάλαβε μόλις έκανε check-in: «Καθώς έκανα check -in, η κυρία στη ρεσεψιόν γέλασε όταν είδε το όνομά μου και μου είπε: Είσαι λοιπόν το αγόρι με το μήλο».

Τι είχε κάνει λοιπόν το προσωπικό του ξενοδοχείου;

1

Είχε κρύψει πέντε μήλα στο δωμάτιό του και ο Τομ θα προσπαθούσε να τα βρει. Τα τέσσερα πρώτα τα βρήκε με σχετική ευκολία: Το πρώτο ήταν στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου του ξενοδοχείου, το δεύτερο κάτω από τα μαξιλάρια στο κρεβάτι του και το τρίτο στην πόρτα του μίνι ψυγείου. Για το τέταρτο χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνος αλλά το βρήκε τελικά στο συρτάρι του κομοδίνου του.

Αυτό που τον παίδεψε ήταν το 5ο μήλο, σε σημείο που έφτασε να εγκαταλείψει την αναζήτηση για να πάει για ύπνο. Την επόμενη μέρα έδωσε μια ακόμη ευκαιρία και ξεκίνησε να ελέγχει ξανά το δωμάτιο, βλέποντας πως δεν είχε κοιτάξει για τα καλά, καθώς όταν άνοιξε το καπάκι του βραστήρα είδε ένα κόκκινο μήλο μέσα.

2