Δύο ιερείς συνελήφθησαν ακόμα στα Χανιά για βιασμό του 14χρονου με νοητική στέρηση

Newsroom
Δύο ιερείς συνελήφθησαν ακόμα στα Χανιά για βιασμό του 14χρονου με νοητική στέρηση
Ήδη έχουν προφυλακιστεί ο πατέρας του παιδιού που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση και ο 66χρονος φίλος του ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Συγκλονίζει η εξέλιξη της έρευνας της αστυνομίας για το πολύκροτο θέμα βιασμού του 14χρονου (19 σήμερα) παιδιού με νοητική στέρηση, καθώς όπως αναφέρει η ΕΡΤ Χανίων συνελήφθησαν ακόμα δύο ιερείς κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε βιασμό.

Ήδη έχουν προφυλακιστεί ο πατέρας του παιδιού που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση και ο 66χρονος φίλος του ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε το παιδί όταν ήταν 14 ετών.

Ύστερα από διαταγή της Εισαγγελίας Χανίων ερευνήθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπήκαν στο αρχείο οι παλαιότερες καταγγελίες. Ύστερα από την έρευνα αυτή, οι αρχές συνέλαβαν τους δύο ιερείς που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αλλά και όσα είπε ο 19χρονος, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ή ακόμα και πάνω σε δέντρα ενώ το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών, τοποθετήθηκε ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο, προκειμένου να κοιμάται.

Ο 19χρονος κατήγγειλε μάλιστα ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 14 ετών από έναν 66χρόνο, τον οποίο και κατονόμασε ενώ εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος τον απειλούσε. Η ιατροδικαστική εξέταση έχει επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίζεται.