Η Τούνη επιχείρησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα για τους Παξούς και τους τεμπέληδες (vid)

Newsroom
Η Τούνη επιχείρησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα για τους Παξούς και τους τεμπέληδες (vid)
Η Ιωάννα Τούνη απάντησε για την ανάρτησή της σχετικά με τους τεμπέληδες και τους Παξούς.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, είναι στο πάνελ της νέας εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα». Έτσι η ξανθιά Θεσσαλονικιά, έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της και εμφανίστηκε στο πλατό στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου, την ρώτησε μεταξύ άλλων για την πολυσυζητημένη ανάρτησή της σχετικά τους τεμπέληδες στους Παξούς.

«Για όσους δεν το γνωρίζουν, ψάχνατε ένα μεσημέρι να φάτε στους Αντίπαξους και επειδή όλα ήταν κλειστά έκανες κάποια ανάρτηση στην οποία έγραφες ουσιαστικά ότι οι νέοι ενώ υπάρχει ανεργία δεν θέλουν να δουλέψουν... κάπως έτσι ήταν. Απλά να προσθέσω ότι ήταν στους 42 βαθμούς εκείνη η μέρα», της είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για να το λήξουμε κιόλας, γιατί νομίζω ότι πραγματικά έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά, δεν ξέρω πως να το πω πιο κομψά. Για αρχή οι Παξοί είναι ένα νησί, το οποίο έχει την πολιτική όπως πολλά μικρά νησάκια να μην ανοίγουν το μεσημέρι, όχι φέτος ή πέρυσι λόγω θερμοκρασιών, πάντοτε. Είναι κάτι που ρωτήσαμε και τους locals (ντόπιους) και αυτό που μας είπαν είναι ότι παιδιά εμείς 2-7 το απόγευμα είμαστε κλειστά. Οπότε ουσιαστικά τα εστιατόρια ανοίγουν μόνο για dinner (δείπνο). Εγώ αυτό που είπα, γιατί όταν πήγαμε στο νησί είχε 32 βαθμούς Κελσίου; Μάξιμουμ, ήταν μια νορμάλ θερμοκρασία σε νησί, φαντάζομαι γιατί κι εγώ Θεσσαλονίκη μένω, εσείς Αθήνα ήταν άπνοια στην πόλη. Αλλά στο νησί είναι πολύ διαφορετικά, είχε ζέστη. Αλλά μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα. Αλλά δεν θα κρίνω εγώ το αν έπρεπε να κλείσουν ή να ανοίξουν τα μαγαζιά σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Απλά οι Παξοί είναι πάντα κλειστοί τότε. Αυτό που είπα εγώ και μου έκανε εντύπωση, γιατί που λένε όλοι γιατί τοποθετήθηκες γι' αυτό. Δεν κάθισα να τοποθετηθώ για κάτι...», τόνισε.

«Ανέβασα κάτι στο Instagram μου, όπου ανεβάζω έβγαλα έρπη, έφαγα πρωινό και έχει τόσες θερμίδες. Ανεβάζω τα πάντα, οπότε σαν κομμάτι της εκείνης ημέρας, ανέβασα ότι ήρθα σε ένα μέρος κι έχω πάθει σοκ. Γιατί είναι high season είναι όλα κλειστά. Είμαστε μια παρέα 10 ατόμων που ψάχναμε κάπου να φάμε. Και δεν το είπα για εμάς, γιατί α, θα μείνει η Τούνη νηστική και κάτι έγινε, το είπα γιατί οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί δεν θα ξαναπήγαινε. Δηλαδή φαντάσου να έχεις οικογένεια, να έχεις δυο παιδάκια και αν θες να τα ταΐσεις κάπου μεσημεριανό και να μην μπορούν να φάνε μέχρι το βράδυ», συνέχισε.

«Εγώ στους Αντίπαξους είχα φάει μεσημέρι, είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο μέρος...», ανέφερε η παρουσιάστρια και η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Κι εμείς βρήκαμε εν τέλει, κάτι και αυτό που σχολιάστηκε επίσης αρνητικά, πήγες έφαγες, δεν φτάνει που σε ταΐσανε και είπες ότι δεν σου άρεσε. Ρε παιδιά δεν μου άρεσε το φαγητό, συγγνώμη σκοτώστε με», κατέληξε.

«Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω εγώ. Οι Παξοί δεν είχαν 45 βαθμούς, ούτε 47 ούτε 50 που γράφτηκε. Ήταν πολύ μεγάλη η επίθεση που δέχτηκα. Ήταν λάθος timing. Αν οι θερμοκρασίες δεν ήταν αυτές στην υπόλοιπη χώρα, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων επίσης η Ιωάννα Τούνη.