All Star Survivor: Σχέδια με Ντάνο και Κατσούλη έχει ο Ατζούν, που τους προσφέρει εξαψήφια αμοιβή (vid)

Newsroom
All Star Survivor: Σχέδια με Ντάνο και Κατσούλη έχει ο Ατζούν, που τους προσφέρει εξαψήφια αμοιβή (vid)
Τους δύο καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor έχει στα πλάνα του ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το All Star.

Μια δυνατή μονομαχία, η οποία δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» έχει στο μυαλό του ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το All Star Survivor. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, ο Τούρκος παραγωγός θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη στο All Star Survivor.

Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν, φέτος θα γίνει ένα κλασικό Survivor, δηλαδή ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Και αυτό διότι δεν υπάρχει χρόνος για τη διεξαγωγή All Star Survivor. Ο Ατζούν θέλει σε κάθε περίπτωση τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Σάκη Κατσούλή.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα προχωρήσει σε All Star, οπότε θα χρειαστεί χρόνος. Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός φέρεται έτοιμος να τους προσφέρει εξαψήφιο αμοιβή ανεξαρτήτως της παραμονής τους στο παιχνίδι, προκειμένου να τους πείσει να λάβουν μέρος.

Εν τω μεταξύ ο Ατζούν έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το επόμενο κύκλο. Σκοπός και της παραγωγής και του ΣΚΑΪ είναι να ξεκινήσουν πολύ νωρίς οι προετοιμασίες έτσι ώστε το πρόγραμμα να βγει στον αέρα, τέλη Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη. Επομένως, φέτος θα δούμε το κλασικό Survivor ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.