Ουαλός προσπάθησε να κλέψει καταλύτη αυτοκινήτου και βρήκε τραγικό θάνατο

Ουαλός προσπάθησε να κλέψει καταλύτη αυτοκινήτου και βρήκε τραγικό θάνατο
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε Ουαλό που προσπάθησε να κλέψει τον καταλύτη ενός αυτοκινήτου προκειμένου να βρει χρήματα για να βλέπει τα παιδιά του.

Τραγικό τέλος βρήκε ένας Ουαλός όταν καταπλακώθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να κλέψει τον καταλύτη. Ο άτυχος Ντάνιελ Στέφενς βρέθηκε νεκρός κάτω από μια BMW που βρισκόταν σε χώρο πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Ο 25χρονος άντρας υπέκυψε στα τραύματά του, αφού ο γρύλος που χρησιμοποίησε για να σηκώσει το όχημα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η BMW να τον καταπλακώσει.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν εκείνος που ανακάλυψε το πτώμα. Όπως είπε κατά την διάρκεια της ακρόασης διέκρινε τα πόδια του άτυχου άντρα να προεξέχουν από το αυτοκίνητό του.

«Περπάτησα απέναντι από το σπίτι μου μέχρι στο αυτοκίνητό μου που βρισκόταν απέναντι σε ένα μικρό πάρκινγκ. Είδα τα πόδια ενός άντρα να προεξέχουν από το αυτοκίνητο. Φώναξα και τράβηξα τα πόδια του για να δω αν είναι καλά, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της BMW.

Όταν έφτασαν η αστυνομία και οι διασώστες ήταν πλέον αργά αφού το αυτοκίνητο είχε καταπλακώσει τον Στέφενς στο στήθος. Δίπλα του υπήρχε ένας γρύλος. Ένας φίλος του άτυχου άντρα εξήγησε τους λόγους που ο Στέφενς έφτασε το σημείο να κλέψει.

Είπε ότι χρειαζόταν χρήματα για μια δικαστική υπόθεση από την οποία διεκδικούσε περισσότερο χρόνο για να βλέπει τα παιδιά του. Τον είχε συμβουλέψει να μην κάνει κάτι ριψοκίνδυνο, όμως εκείνος του είχε αποκαλύψει ότι σχεδίαζε να κλέψει έναν καταλύτη επειδή μπορούσε να τον πουλήσει.

«Μου είχε πει για ένα καταλύτη BMW ο οποίος άξιζε περίπου 500 λίρες, όμως του είπα να μην κάνει τίποτα ηλίθιο και να μην κλέψει τίποτα», ανέφερε. Όταν ξύπνησε στις 5 το πρωί συνειδητοποίησε ότι ο φίλος του δεν είχε επιστρέψει. Πήγε στο σημείο και είδε ότι η αστυνομία ήταν ήδη εκεί...