Το καυστικό σχόλιο του Σάκη Αρναούτογλου για την ανάπλαση της Αριστοτέλους: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Κάιρο» (pic)

Το καυστικό σχόλιο του Σάκη Αρναούτογλου για την ανάπλαση της Αριστοτέλους: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Κάιρο» (pic)
Σε έντονο ύφος σχολίασε ο Σάκης Αρναούτογλου την ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, όχι για τον καιρό όπως κάνει συνήθως, αλλά για την ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο προγνώστης καιρού κάνει ένα καυστικό σχόλιο για την ανάπλαση της πλατείας, εκφράζοντας την αντίθεσή του, όσον αφορά τα είδη των φυτών που θα χρησιμοποιηθούν.

Τονίζει μεταξύ άλλων πως: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Κάιρο», αναφερόμενος στους φοίνικες.

Η ανάρτησή του

«Ετσι λέει θα γίνει η νέα Πλατεία Αριστοτέλους, με....φοίνικες!!!
Απορώ πραγματικά, αν αυτό αληθεύει, δεν είδαν τι έγινε μ' αυτά τα φυτά αλλά και με άλλα παρόμοια στον παγετό του 2017 αλλά και σε άλλους παγετούς στο παρελθόν?
Η βλάστηση εξαρτάται κυρίως από το γεωγραφικό πλάτος μιας περιοχής, που καθορίζει και τη θερμοκρασία της, αλλά και από τις τοπικές συνθήκες που επικρατούν! Μάλλον διαφεύγει λοιπόν σε κάποιους ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι Κάιρο!!!
Η Θεσσαλονίκη μπορεί και πρέπει να έχει χρώμα κάθε εποχή, (κάτι που της λείπει και είναι πολύ άδικο) και όχι μονοτονία και ψευτο-τροπικό στυλ. Υπάρχουν πανέμορφα δέντρα προσαρμοσμένα στο γεωγραφικό πλάτος της Θεσ/νικης, η οποία παρεμπιπτόντως βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και τα οποία θα μπορούν να δίνουν κάτι το ιδιαίτερο σε κάθε εποχή αρκεί απλά να θέλει κανείς να το ψάξει!!!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
»