Ξόδεψε 4.000 σε εστιατόριο, αλλά ενοχλήθηκε όταν του ζήτησαν να αφήσει φιλοδώρημα (pics)

Ξόδεψε 4.000 σε εστιατόριο, αλλά ενοχλήθηκε όταν του ζήτησαν να αφήσει φιλοδώρημα (pics)
Αν και είχε να ξοδέψει για 4.000 ευρώ σε burger, ορεκτικά και σαμπάνιες, τον πείραξε ο σερβιτόρος που τον ρώτησε αν θα αφήσει φιλοδώρημα.

Το... κράξιμο του αιώνα έφαγε ένας χρήστης του Twitter όταν παραπονέθηκε για τα χρήματα που κλήθηκε να πληρώσει σε εστιατόριο στην Marbella της Ισπανίας.

Ο Enrique Morris λοιπόν, είχε πάει με την παρέα σε ένα όχι και τόσο κατάστημα εστίασης στην περιοχή και όπως μπορείτε να δείτε και στον λογαριασμό, δεν τσιγκουνεύτηκαν καθόλου την παραγγελία.

Αυτά περιελάμβανε όλα τα καλά του κόσμου: από burger με κιμά wagu, μέχρι σαμπάνιες Dom Perignon, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να φτάσει στα 3.726 ευρώ.

Σε αυτό, προστέθηκε και το σέρβις, το οποίο ήταν 372 ευρώ (δηλαδή το 10%), με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό να φτάσει τα 4.098 ευρώ.

Όταν λοιπόν σηκώθηκε να φύγει, ένας σερβιτόρος, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ένας σερβιτόρος έτρεξε να τον προλάβει για να τον ρωτήσει αν θα αφήσει φιλοδώρημα.

Κάτι που δεν του άρεσε καθόλου, χαρακτηρίζοντας το μέρος, γεμάτο απατεώνες.

Η ανάρτησή του δεν άργησε να γίνει viral, μετρώντας 4.100 σχόλια, με τους περισσότερους να αναφέρουν οτι το συγκεκριμένο ποσό που πλήρωσε για το σέρβις πάει στο μαγαζί και όχι ως έξτρα ποσό στον σερβιτόρο.

Μετά από πολλά μηνύματα, ο Enrique Morris ξεκαθάρισε πως τελικά άφησε 250 ευρώ ως φιλοδώρημα.