Βρήκαν μήνυμα από το 1975 στον τοίχο του σπιτιού τους και κατάφεραν να εντοπίσουν τον συντάκτη (pics & vid)

Ένα ασυνήθιστο και περίεργο μήνυμα από το παρελθόν βρήκε μια οικογένεια στον τοίχο του σπιτιού της.

Μια έκπληξη περίμενε τα μέλη οικογένειας από το Λανκσάιρ της Αγγλίας. Η οικογένεια Μέρφι ανακάλυψε ένα... περίεργο μήνυμα από το παρελθόν βγάζοντας την παλιά ταπετσαρία από το υπνοδωμάτιο της κόρης τους.

Επρόκειτο για ένα ποίημα που ήταν γραμμένο στον τοίχο από το 1975. Αφού ξεφλούδισαν την παλιά ταπετσαρία, είδαν το μήνυμα που έγραφε: «Είμαι εδώ, είσαι εκεί χωρισμένοι μόνο από τον χρόνο. Πως είναι στο μέλλον; Ή μήπως είμαι το παρελθόν; Η μόνη απάντηση σε αυτό είναι ότι είναι το μέλλον μου, είμαι το παρελθόν σου.

Εύχομαι καλή μέρα 1975 Αϊλίν Γουάλμσλεϊ».

Ο πατέρας της οικογένειας, Καρλ δήλωσε σε τοπικό μέσο ότι η κόρη της ήταν εκείνη που ανακάλυψε το μήνυμα στον τοίχο. «Ήμασταν στο υπνοδωμάτιο της κόρης μου και ξεκινήσαμε να αφαιρούμε την ταπετσαρία όταν το βρήκαμε. Προσπαθήσαμε να την βγάλουμε όλη και στη συνέχεια τράβηξα το μήνυμα φωτογραφία».

Η οικογένεια τότε θέλησε να εντοπίσει ποια ήταν η κοπέλα με το μυστηριώδες αυτό μήνυμα και χάρη στη δύναμη των σόσιαλ μίντια και έχοντας το ονοματεπώνυμό της, τα κατάφερε.

Ανέβασα στο facebook την φωτογραφία έτσι ώστε να βρεθεί η κοπέλα που είχε γράψει το ποίημα. «Ήθελα να δω αν γνωρίζει κάποιος. Τότε μια κυρία μου είπε ότι ήξερε την Αϊλίν, αλλά την είχε χάσει και θα προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της», είπε ο Καρλ.

Και πράγματι η Αϊλίν βρέθηκε, είναι πλέον 62 ετών και το επίθετό της είναι Πάλμερ. Όταν είχε γράψει το ποίημα στον τοίχο ήταν έφηβη. «Είμαι πολύ χαρούμενη που το ανακάλυψαν. Ήμουν κάπου στα 14-15 όταν το έγραψα. Ήξερα ότι η κρεβατοκάμαρα θα διακοσμηθεί και είπα γιατί όχι... Σκεφτόμουν το ταξίδι στον χρόνο και πως μπορούμε να συνδεθούμε, επομένως έγραψα αυτό το ποίημα», είπε η πρωταγωνίστρια της παράξενης αυτής ιστορίας.

Η Αϊλίν μοιραζόταν με την αδελφή της το δωμάτιο στο οποίο τώρα κοιμάται η κόρη του Καρλ. «Χαίρομαι που το έκανα. Ήταν το υπνοδωμάτιό μας και το μοιραστήκαμε με αυτόν τον μαγικό τρόπο», πρόσθεσε η Αϊλίν.