Έφυγε γκαζωμένος μέσα στις γραμμές του τρένου, για να ξεφύγει από την αστυνομία (vids)

Έφυγε γκαζωμένος μέσα στις γραμμές του τρένου, για να ξεφύγει από την αστυνομία (vids)
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, οχήματα υπέστησαν ζημιές όταν ο οδηγός του κλεμμένου Land Rover αρνήθηκε να κατέβει και βρέθηκε… μέσα στις γραμμές του τρένου.

Ένας άντρας αστυνομικός και η συνάδελφός του τραυματίστηκαν, ενώ προσπάθησαν να σταματήσουν ένα Land Rover στο σταθμό Cheshunt στην Αγγλία. Τη στιγμή που ζήτησαν από τον οδηγό να βγει εκτός του οχήματός του, αυτός πάτησε γκάζι και τραυμάτισε τους αστυνομικούς.

Αφού ο άντρας αστυνομικός του είπε: «Βγες από το αυτοκίνητο, έξω από το αυτοκίνητο», ο οδηγός ξαφνικά έκανε όπισθεν με ταχύτητα ενώ συγκρούστηκε και με άλλα οχήματα. Η πόρτα ήταν ακόμα ανοιχτή και ως εκ τούτου παρέσυρε τον άντρα μαζί του για λίγα μέτρα. Η συνάδελφός του, που ήταν πιο έξω κατάφερε να απελευθερωθεί και να γλιτώσει ένα μεγαλύτερο τραυματισμό.

Το όλο σκηνικό όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και διέφυγε στην αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας (άγνωστο πως) μέσα στη σιδηροδρομική γραμμή.

Οι επιβάτες που περίμεναν το τρένο στις αποβάθρες, έμειναν άναυδοι μπροστά στο θέαμα, βλέποντας ένα τζιπ να περνάει με ταχύτητα από μπροστά τους, αντί για το τρένο.

Τουλάχιστον δέκα περιπολικά, ένα ασθενοφόρο και ένα πυροσβεστικό έφτασαν στο σημείο, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τρένου αμέσως, καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται τα ολέθρια αποτελέσματα που θα είχε αυτή η ενέργεια, αν δεν είχαν προλάβει.

Η αστυνομία, που αναζητά τον οδηγό, υποστηρίζει ότι το Land Rover είχε κλαπεί από το Έσεξ.