Η στιγμή που οι ληστές εισβάλλουν με σφυρί σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης (vid)

Η στιγμή που οι ληστές εισβάλλουν με σφυρί σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης (vid)
Με σφυρί μπούκαραν ληστές σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης.

Ληστεία σε μίνι μάρκετ της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Σύμφωνα με το GRTimes.gr, δύο άντρες μπούκαραν στο κατάστημα περίπου στις 06.30 και με την απειλής βίας και κρατώντας ένα σφυρί στο χέρι κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας από τους δύο δράστες φοράει κράνος μηχανής και κατευθύνεται αρχικά στο εσωτερικό του καταστήματος, πηγαίνει έως το ψυγείο, το ανοίγει με «γυμνά» χέρια και παίρνει δύο μπύρες. Τότε, κατευθύνεται προς το σημείο που βρίσκεται ο συνεργός του, ο οποίος φοράει κουκούλα και ακουμπάει τις μπύρες στον πάγκο.

Στη συνέχεια ο δράστης με το κράνος βγάζει ένα σφυρί και απειλώντας τον υπάλληλο ξεκινάει να αδειάζει το ταμείο το οποίο είχε εκείνη την ώρα περίπου 1.000 ευρώ. Οι δυο τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά ενώ τις κινήσεις τους κατέγραψαν καρέ καρέ οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Μάλιστα, την ώρα της ληστείας, καθώς το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο υπήρχε κίνηση στον δρόμο αλλά και διερχόμενα οχήματα, κάτι που όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν απασχόλησε τους δράστες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία.

Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη φορά μέσα σε διάστημα έξι μηνών που το συγκεκριμένο μαγαζί γίνεται στόχος ληστών.