Μαρία Ιωαννίδου: «Με έχει βιάσει θείος μου»

Μαρία Ιωαννίδου: «Με έχει βιάσει θείος μου»
Η Μαρία Ιωαννίδου σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε στην Ελένη Τσολάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον βιασμό από τον θείο της.

Xείμαρρος ήταν η Mαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Η ηθοποιός και χορεύτρια θέλοντας να υπερασπιστεί το θέατρο σόκαρε με τα λεγόμενά της, στην Ελένη Τσολάκη καθώς αποκάλυψε την δική της προσωπική ιστορία. Μάλιστα αναφερόμενη στον Πέτρος Φιλιππίδης, τον οποίο και γνωρίζει, είπε ότι είναι ψυχικά ασθενής, της την «έπεσε», ενώ ένας θείος της, την είχε βιάσει!

«Δεν είναι μία χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Έπρεπε να πάει φυλακή. Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ο Πέτρος. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει να πει. Σίγουρα ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός. Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Από την άλλη, πρέπει να τονίζουμε και να λέμε ότι χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα που την ξέρω προσωπικά, για τον γιο του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε και βρωμίζουμε το θέατρο.

Το θέατρο δεν φταίει επειδή υπήρξαν δυο τρεις διεστραμμένοι. Και ο Μεγαλέξανδρος είχε μία διαστροφή. Χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Να μην πούμε ότι είναι χαρούμενη μέρα. Να πούμε ότι είναι άρρωστος. Συμπαρίσταμαι στις κοπέλες. Αλίμονο να μην ήμουν. Γνώρισα τον Πέτρο. Είχε μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε κι εμένα. Αλλά βρήκα έναν τρόπο και το ισορρόπησα. Απλώς δεν με βίασε. Με βίασε κι ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε τώρα, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Τι φταίει το θέατρο;» είπε η ηθοποιός σοκάροντας το πάνελ της εκπομπής.

Ενώ συνεχίζοντας είπε «Ο Λάμπρος είπε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα. Ρωτάει τη γυναίκα του, ρωτάει το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από 6 ετών, έχω το δικαίωμα να μιλάω. Θέλω να λέτε ότι το θέατρο δεν είναι έτσι. Τα νέα παιδιά με κοροϊδεύουν, μου βγάζουν γλώσσα, μου λένε “τέτοια κάνετε στο θέατρο;”» είπε έντονα φορτισμένη.

Πηγή: Reader.gr