Παρουσίαση συλλογής «OROPHOGRAPHIA 2021» από τα Kois Optics

Παρουσίαση συλλογής «OROPHOGRAPHIA 2021» από τα Kois Optics
Σε μια βραδιά με άρωμα καλοκαιριού, η γνωστή επιχείρηση οπτικών Kois Optics από την Σύρο παρουσίασε την αποκλειστική συλλογή της “OROPHOGRAPHIA” στο Metaphor στην πλατεία Μαβίλης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Fashion Room Service, τον σημαντικότερο θεσμό ανάδειξης της Ελληνικής μόδας, νέων τάσεων και brands.

Η συλλογή “OROPHOGRAPHIA” είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης της δημιουργικής ομάδας των Kois Optics. Ήταν μία ιδέα της Γαλλίδας ηθοποιού Catherine Deneuve, η οποία επισκέφθηκε πριν από 35 χρόνια το αρχοντικό, πάνω από το κεντρικό κατάστημα των Kois Optics και ενθουσιάστηκε. Έτσι, πρότεινε στον Σταύρο Κοή να συνδέσει τη παράδοση και την ιστορία της οικογένειας του με τη μόδα.

Η συλλογή OROPHOGRAPHIA εκτός από γυαλιά ηλίου, περιλαμβάνει χειροποίητα κοσμήματα , επετειακά χειροποίητα κοσμήματα και αλυσίδες γυαλιών, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Tα κοσμήματα είναι δημιουργίες των σχεδιαστών Μαρία Μάστορη, Κώστα Αργυρίου και Αντωνία Καρρά, ενώ η συλλογή διαθέτει και ολομέταξα μαντήλια, από ελληνικό ακατέργαστο μετάξι άριστης ποιότητας από το Σουφλί. Η συλλογή ολοκληρώνεται με αξεσουάρ κατασκευασμένα σε αργαλειό. Όλα τα γυαλιά και τα αξεσουάρ της συλλογής κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

ρυηρτ

Την επιχείρηση Kois Optics εκπροσώπησε η κυρία Μυρσίνη Κοή η οποία παρουσίασε στους καλεσμένους την μοναδική αυτή συλλογή. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν γνωστοί δημοσιογράφοι από τον χώρο της μόδας και των πολιτιστικών, εκπρόσωποι των media, ενδυματολόγοι, επώνυμοι από το χώρο της show biz, influencers καθώς και συνεργάτες της επιχείρησης, ενώ η εκδήλωση ήταν ανοικτή και προς το κοινό.

δγεδγδ

Τα προϊόντα της συλλογής Orophographia θα τα βρείτε στα καταστήματα Kois Optics :

  • Θυμάτων Σπερχειού 16, Ερμούπολη
  • Ερμού 3, Ερμούπολη
  • Ono Concept, Αγκαθωπές
  • Belvedere, Μύκονος