Μητέρα στη Νέα Υόρκη σώζει τον γιο της την τελευταία στιγμή από απαγωγέα (vid)

Μητέρα στη Νέα Υόρκη σώζει τον γιο της την τελευταία στιγμή από απαγωγέα (vid)
Την τελευταία στιγμή κατάφερε μια μητέρα στη Νέα Υόρκη να σώσει τον 5χρονο γιο της από τα χέρια ενός απαγωγέα.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Στο βίντεο φαίνεται μια μητέρα να σώζει την τελευταία στιγμή τον γιο της, όταν ένας άγνωστος προσπάθησε να τον απαγάγει.

Το περιστατικό συνέβη στο Κουίνς και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ένα αυτοκίνητο σταματά στην άκρη του δρόμου και τότε ο οδηγός βγαίνει γρήγορα και αρπάζει ένα αγοράκι από τα χέρια της μητέρας του.

Η μητέρα του παιδιού καθώς και περαστικοί κυνηγούν τον άνδρα, ο οποίος μπαίνει μαζί με το παιδί στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγει. Ωστόσο, η μητέρα που κρέμεται από το παράθυρο του συνοδηγού καταφέρνει να βγάλει έξω το αγοράκι, με τον επίδοξο απαγωγέα στη συνέχεια να διαφεύγει, παρά την προσπάθεια των περαστικών να τον σταματήσουν.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα το πρόσωπο του δράστη και στη συνέχεια συνέλαβαν έναν 24χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής.

«Είπα, Θεέ μου τα παιδιά μου, Θεέ μου το αγόρι μου» δήλωσε στην τοπική τηλεόραση η μητέρα που έσωσε το παιδί της. «Πρέπει να κάνεις ότι είναι απαραίτητο, με κάθε κόστος. Το αυτοκίνητο ήταν απλά παρκαρισμένο εκεί. Δεν φανταζόμουν ότι ο άνδρας αυτός θα έβγαινε από το αυτοκίνητο και θα άρπαζε τον γιο μου. Πρέπει να είναι κανείς πάντα σε εγρήγορση και να μην μιλά στο τηλέφωνό του», συμπλήρωσε.