Εμφανίστηκαν οι πρώτες θήκες του iPhone 13 που δείχνουν μικρές αλλαγές (pics)

Εμφανίστηκαν οι πρώτες θήκες του iPhone 13 που δείχνουν μικρές αλλαγές (pics)
Όπως φαίνεται, η Apple έχει διαφοροποιήσει ελάχιστα το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει φέτος.

Μια σειρά από iPhone 13 dummies έφτασαν στα χέρια συνεργατών της Apple για να μπορέσουν να σχεδιαστούν οι σχετικές θήκες που θα συνοδεύσουν τα νέα τηλέφωνα της σειράς. Αυτά τα μοντέλα που δεν λειτουργούν έχουν στόχο να δείξουν ακριβώς τις διαστάσεις και τα διάφορα τμήματα των τηλεφώνων, έτσι ώστε και οι κατασκευαστές να μπορέσουν να προσαρμόσουν τα σχέδιά τους για τα ανάλογα αξεσουάρ.

Όπως φαίνεται λοιπόν, θα έχουμε 4 μοντέλα και τα δύο μοντέλα Pro θα είναι και αυτά με τις μεγαλύτερες διαφορές στα panels, αφού θα έχουν LTPO panels στα 120Hz refresh rate. Τα άλλα δύο μοντέλα θα προσφέρουν 60Hz και θα είναι και -λογικά- τα τελευταία με αυτήν την τεχνολογία.

Οι πρώτες θήκες που έχουν σχεδιαστεί μαρτυρούν πάντως πως υπάρχει διαφορά και στο μέγεθος των φακών, αλλά και μικρή αλλαγή στην τοποθέτησή τους στο πίσω μέρος, κάτι που σημαίνει πως αν έχετε μια θήκη για το iPhone 12, δεν θα κάνει για τα φετινά μοντέλα.

Τα νέα iPhone 13 θα κατασκευαστούν από τις Foxconn και Pegatron, σε ημερομηνία που δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Στόχος της Apple είναι η κυκλοφορία των iPhone 13 να πραγματοποιηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή εικόνας: Marques Brownlee, Twitter