Στις 24 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Death Stranding: Director’s Cut στο PS5 και με πολλά νέα χαρακτηριστικά (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Ο τίτλος του Hideo Kojima φτάνει επιτέλους στην κονσόλα νέας γενιάς της Sony με αρκετές αλλαγές.

H Sony ανακοίνωσε στο πλαίσιο μιας online παρουσίασης που έγινε τα ξημερώματα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding: Director’s Cut στο PS5, μαζί με όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει. Το πακέτο θα κάνει την εμφάνισή του στις 24 Σεπτεμβρίου και θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά στον post-apocalyptic κόσμο του Hideo Kojima.

Η μάχη θα είναι αναβαθμισμένη με νέες επιθέσεις melee, θα υπάρχει ακόμη ένα νέο laser gun και mounted machine guns, καθώς και ένα cargo gun που θα μπορεί να εκτοξεύει μακριά τα πακέτα που έχετε να μεταφέρετε, διευκολύνοντάς σας αρκετά. Ένα νέο σκελετικό ρομπότ θα μπορεί να βοηθάει τον πρωταγωνιστή να μεταφέρει τα αντικείμενά του, συνοδεύοντάς τον, ενώ θα υπάρχουν και αγώνες με οχήματα στο Fragile Circuit.

Τα δεδομένα του PS4 θα μπορούν να μεταφερθούν στο PS5, ενώ η αναβάθμιση από τo PS4 στο PS5 θα κοστίζει 10 ευρώ. Τέλος, επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη των λειτουργιών του DualSense, το 3D Audio στα συμβατά ακουστικά, οι μικρότεροι χρόνοι φορτώματος και τα δύο διαθέσιμα modes απεικόνισης Performance Mode (upscaled 4K στα 60fps) και Fidelity Mode (native 4K).

Δείτε το νεότερο video της παραγωγής στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα για το Death Stranding εδώ.