Το απίθανο ρεκόρ του νεογέννητου γιου του Άκη Πετρετζίκη στο Instagram

Το απίθανο ρεκόρ του νεογέννητου γιου του Άκη Πετρετζίκη στο Instagram
Έσπασε τον φραγμό των likes στο Instagram ο γιος του γνωστού σεφ

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, Άκης Πετρετζίκης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για τη γέννηση του Πετρετζίκη junior με ένα post στο οποίο μας συστήνει το νεογέννητο αγοράκι του.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!». Aυτές ήταν οι πρώτες λέξεις του σεφ, Άκη Πετρετζίκη, ως νέου μπαμπά πια. Ο junior είναι καρπός της σχέσης του Άκη με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, με την οποία φαίνεται πως γνωρίστηκαν στα social media.

Το ρεκόρ του Junior

Ο Άκης έχει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια followers στο Instagram και κατάφερε το post του αυτό με την ανακοίνωση της γέννησης του γιου του να γίνει viral με πάνω από 300.000 likes, αριθμό που ο σεφ δεν είχε ξαναπετύχει στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Πώς γνωρίστηκε με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

H Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα με την οποία ο Άκης Πετρετζίκης γνωρίστηκε μέσω των social media. Γι’ αυτό και η σχέση αυτή παρέμεινε για αρκετό καιρό καλά προστατευμένη.

Φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται δίπλα του και απολαμβάνουν όλοι μαζί την πρωτόγνωρη χαρά και ανυπομονούν για τον junior Πετρετζίκη. Ο Άκης ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι έπραξε και τώρα.

ΠΗΓΗ: Reader.gr