Συνελήφθη άντρας στο Κουβέιτ μετά από διαμαρτυρία του στο διαδίκτυο για… τον καιρό (vids)

Συνελήφθη άντρας στο Κουβέιτ μετά από διαμαρτυρία του στο διαδίκτυο για… τον καιρό (vids)
«Είμαι μέσα σε μια καταιγίδα σκόνης αυτή τη στιγμή και κυριολεκτικά δεν μπορώ να δω τίποτα μπροστά μου»! Αυτό δεν άρεσε και διώχθηκε από τις αρχές.

Συνηθίζουμε να το λέμε «απίστευτο κι όμως αληθινό»! Διαβάστε τι έγινε στο Κουβέιτ. Ένας άνδρας συνελήφθη αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok μέσα από το οποίο διαμαρτυρόταν για τις κακές καιρικές συνθήκες.

Στο βίντεο που ανέβασε στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικών μέσων, ο άντρας, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, ακούγεται να διαμαρτύρεται για μια αμμοθύελλα που έχει κατακλύσει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

«Είμαι μέσα σε μια καταιγίδα σκόνης αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά δεν μπορώ να δω τίποτα μπροστά μου», λέει χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του Κουβέιτ, απεικονίζοντας μέσω του βίντεο τη σκόνη που καλύπτει τα πάντα σαν μια πυκνή ομίχλη.

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Κουβέιτ όμως ανέφερε ότι το άτομο πίσω από το «προσβλητικό βίντεο» συνελήφθη και παραπέμφθηκε στις αρχές, οι οποίες «θα λάβουν τα απαραίτητα νομικά μέτρα εναντίον του».

Άμεσα αρκετοί χρήστες, τράβηξαν και ανέβασαν στα social media τα δικά τους βίντεο μέσα από τα οποία έκαναν σχόλια για τη σκόνη που έχει καλύψει τη χώρα. Το αραβικό κράτος του Κόλπου είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί για το ίντερνετ νόμους για... το έγκλημα, ωστε για να διώξει τους αντιφρονούντες.