«Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου»: Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε η καμπάνια της περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τον εμβολιασμό

«Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου»: Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε η καμπάνια της περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τον εμβολιασμό
H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε την καμπάνια της για την προώθηση του εμβολιασμού στα νησιά...

Με κεντρικό σύνθημα «γιατί να λείπεις από τη ζωή σου» αλλά και «η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε την καμπάνια της για την προώθηση του εμβολιασμού στη χώρα μας.

Η καμπάνια λαμβάνει χώρα μέσω τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ αλλά και ψηφιακές αφίσες για καταχωρήσεις σε ψηφιακά Μέσα. Σκοπός φυσικά είναι η θωράκιση των νησιών μας και το χτίσιμο ασπίδας ανoσίας από τη στιγμή που θα φιλοξενήσουν και τόσους επισκέπτες κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

«Είχαμε πολλούς λόγους για να πάρουμε αυτή την απόφαση και να προχωρήσουμε σε μια τοπική καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού: Τα δεδομένα που έχουμε από το διεθνές επιστημονικό περιβάλλον σε ό,τι αφορά το κτίσιμο τείχους ανοσίας και τις κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης επισκεπτών που συνδέουν την κινητικότητα των ταξιδιωτών με το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα υποδοχής.

Το δεδομένο ότι στα νησιά μας το 97,1% του τοπικού ΑΕΠ συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό. Και το ζητούμενο ότι θέλουμε να πάμε την τουριστική περίοδο, στο βαθμό που αυτό εξαρτάται από εμάς, όσο το δυνατόν πιο μέσα στο φθινόπωρο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος τη Δευτέρα 28 Ιουνίου καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου με θέμα την καμπάνια.

Στόχος της καμπάνιας, όπως παρουσιάστηκε και από τον Περιφερειάρχη στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι να θωρακιστεί η υγεία των νησιωτών και να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη, που θα κρίνει την πορεία του τουρισμού αλλά και το ενδεχόμενο ενός… lockdown το φθινόπωρο.

Για την καμπάνια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάστηκε με την εταιρεία «MullenLowe Επικοινωνίες» του παγκόσμιου ομίλου McCann!