Σάκης για τους Amigos: «Επιβεβαιώθηκε ότι τα παιδιά δεν έχουν καλή σχέση πια» (vid)

Σάκης για τους Amigos: «Επιβεβαιώθηκε ότι τα παιδιά δεν έχουν καλή σχέση πια» (vid)
Δικαιωμένος ένιωσε ο Σάκης Κατσούλης για την σχέση των Amigos στο Survivor.

Κουβέντα με τον Ηλία Μπόγδανο είχε ο Σάκης Κατσούλης λίγο μετά το αγώνισμα επάθλου στο Survivor. Ο Σάκης εξέφρασε την ενόχλησή του για την στάση του Ασημακόπουλου και του Κόρο κατά την διάρκεια του αγωνίσματος απέναντι στον Ηλία και την εξέφρασε στον τραγουδιστή.

«Είχαμε απέναντί μας πέρα από τους Ρουμάνους και τους δικούς μας τους μπλε, που ήταν εν εξάλλω. Έπαιζα με Ρουμάνο κι άκουγα να φωνάζουν ελληνικά μέσα στα αυτιά μου. Ο Κόρο κι ο Ασημακόπουλος φώναζαν κάτι ψεύτικο μέσα στο αυτί του Ηλία. Με τον Κόρο θεωρείστε εδώ μέσα αδέρφια κι έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές.

Εντάξει μαζί μου υπάρχει θέμα από τα ατομικά αγωνίσματα και το έδειξαν αλλά σήμερα που ήταν το τελευταίο παιχνίδι κι είπαμε να το διασκεδάσουμε, όταν έπαιζες εσύ ο κολλητός του με έναν Ρουμάνο παίκτη και γκάριζε μέσα στα αυτιά σου. Δηλαδή δεν σέβεται. Δεν θα το έκανα αυτό σε κολλητό μου», είπε στον Ηλία.

Ο τελευταίος συμφώνησε ότι τον αποσυντόνισαν κι ότι οι προσπάθειες που έκανε να τους προσεγγίσει, δεν έπιασαν τόπο.

Στη συνέχεια ο Σάκης μιλώντας με την παραγωγή ανέφερε: «Οι εικασίες μου σε ότι αφορά τις σχέσεις των τελευταίων τριων Amigos επιβεβαιώθηκαν. Δεν έχουν τόσο καλή σχέση και μετά την τελευταία ατομική ασυλία, έχουν απομακρυνθεί από τον Ηλία».