Συγκλονίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θέλω τη ζωή μου πίσω, δεν είμαι σκλάβα κανενός» (pics & vid)

Συγκλονίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θέλω τη ζωή μου πίσω, δεν είμαι σκλάβα κανενός» (pics & vid)
H διάσημη τραγουδίστρια μέσω δικαστηρίου ζητά να αρθεί η καταχρηστική κηδεμονία του πατέρα της, που ελέγχει από το 2008 τα πάντα τόσο στην προσωπική της ζωή όσο φυσικά και στην οικονομική της κατάσταση.

Χείμαρρος ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, κατά της κηδεμονίας του πατέρας της αλλά και του ατζέντη της, λέγοντας μάλιστα στη δικαστή πως «δεν είμαι σκλάβα κανενός».

Ο διάσημη τραγουδίστρια, χρόνο τώρα, είναι υπό τον έλεγχο του πατέρα της, μην έχοντας το δικαίωμα να πράξει το παραμικρό δίχως την συγκατάθεσή του: Από το να παντρευτεί ξανά και να κάνει κι άλλα παιδιά, ως φυσικά την απόλυτη και αποκλειστική διαχείριση της περιουσίας της.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο ήταν συγκλονιστική, με την δικαστή μάλιστα να της απαντά πως χρειάζεται πολύ θάρρος για να πει κανείς δημόσια όλα αυτά…

2

«Ο μπαμπάς μου και όποιος εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου και του μάνατζέρ μου θα έπρεπε να είναι στη φυλακή», είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και συνέχισε: «Έχω πει στον κόσμο ότι είμαι χαρούμενη και εντάξει… Είπα ψέματα. Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο θυμωμένη και έχω κατάθλιψη».

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της διάσημης τραγουδίστριας, ιδίως μετά τα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν και έδωσαν εικόνα στον κόσμο για το τι περνάει.

Ο πατέρας της, Τζέιμς Σπίαρς έχει ανατεθεί ως επόπτης της κόρης του από το 2008, έχοντας τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών και των προσωπικών θεμάτων της.

«Κυρία δικαστή, δεν είμαι εδώ για να είμαι σκλάβα κανενός», είπε η Σπίαρς και συνέχισε: «Την τελευταία φορά που σας μίλησα ένιωθα σαν να ήμουν νεκρή. Σας λέω ξανά γιατί δεν λέω ψέματα, έτσι ίσως μπορείτε να καταλάβετε το βάθος και το βαθμό και τις ζημιές που έχω υποστεί. Αξίζω αλλαγές».

3

Στις 10 Μαΐου το 2019 είχε καταθέσει ξανά ενώπιον της δικαστή η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά κεκλεισμένων των θυρών και δεν είχε βγει τίποτα προς τα έξω.

Πλέον, ζητά τον τερματισμό της «καταχρηστικής εποπτείας του πατέρα μου» και την ανάκτηση του ελέγχου των προσωπικών και κτηματολογικών της υποθέσεων: «Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ενοχλητικό και αποθαρρυντικό αυτό που έχω περάσει. Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια».

Στο τέλος της δήλωσης της, η δικαστής είπε: «Ακούω με ευαισθησία όλα όσα είπατε... Χρειάζεται πολύ θάρρος».