Άφησε τον γιο της να παίζει στο iPad και της… αναβάθμισε το αμάξι για 9 χιλ. ευρώ

Άφησε τον γιο της να παίζει στο iPad και της… αναβάθμισε το αμάξι για 9 χιλ. ευρώ
Ένας πιτσιρικάς μόλις 10 μηνών αγόρασε το πακέτο αναβάθμισης για το Tesla της μητέρας του, με τη αυτόματη πλοήγηση, παίζοντας απλά με το ipad της.

Κάτι παραπάνω από έκπληκτη έμεινε μια μητέρα, όταν ανακάλυψε στον λογαριασμό της πως είχε χρεωθεί περίπου 9 χιλιάδες ευρώ για… αναβάθμιση του αυτοκινήτου της. Είχε μόλις αγοράσει για το Tesla της την εγκατάσταση της αυτόματης αναβάθμισης στο οποίο περιλαμβάνεται η αυτόματη οδήγηση.

Η ίδια δεν είχε κάνει το παραμικρό, ωστόσο δεν άργησε να βρει τον πραγματικό υπαίτιο. Ήταν ο μόλις 10 μηνών γιος της, ο οποίος έπαιζε με το iPad της. Πάνω στο παιχνίδι του, πάτησε όλα αυτά… που δεν έπρεπε και έτσι ήρθε η ειδοποίηση στο κινητό της μητέρας του από την τράπεζα, ότι δεν θα επιστραφεί το ποσό μετά την πάροδο των 48 ωρών.

2

Ο γιος της είχε αγοράσει το πακέτο, το Tesla της να πλοηγείται με αυτόματο πιλότο, να αλλάζει αυτόματα λωρίδες και να σταθμεύει, αλλά και να αναγνωρίζει τα φώτα κυκλοφορίας.

Πως όμως κατάφερε ο μικρός και ξεπέρασε τους κωδικούς ασφαλείας; Πολύ απλά, γιατί η μητέρα του είχε συνδέσει μέσω εφαρμογής τον λογαριασμό του Tesla με την τραπεζική της κάρτα.