Εικόνες από το «σκηνικό ληστείας» μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά (vid)

Εικόνες από το «σκηνικό ληστείας» μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά (vid)
Το σπασμένο παράθυρο στο υπόγειο, η πεταμένη κάμερα στο πάτωμα και το επιτραπέζιο που… είχε τα λεφτά που πήραν οι τρεις ληστές.

Φωτογραφίες από το υποτιθέμενο σκηνικό ληστείας που σκηνοθέτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της γυναίκας του Καρολάιν και του σκύλου της, στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στο υπόγειο και σε μία… ακατάστατη θέση βρισκόταν το παράθυρο, από το οποίο υποτίθεται πως από εκεί μπήκαν οι τρεις ληστές. Ο 33χρονος πιλότος υποστήριζε πως ήταν στη θέση του ανακλινόμενου για να βγαίνουν οι ατμοί από το πλυντήριο.

Έχουν ξεβιδωθεί ακόμα και οι βίδες από τον μεντεσέ και υπάρχουν κάποια σημάδια, τα οποία τα έκανε με το κατσαβίδι για να φαίνεται πως έγινε διάρρηξη.

Στο σαλόνι, πεταμένη κάτω στο πάτωμα, είναι η κάμερα, από την οποία έλειπε η κάρτα μνήμης. Ο 33χρονος πιλότος υποστήριξε ότι την έσπασε και την πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Το πότε αφαιρέθηκε ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα. Εκεί θα πατήσει ο δολοφόνος της Καρολάιν την υπερασπιστική του γραμμή για να λάβει ελαφρυντικά.

Με βάση τις ώρες που λειτουργούσε, φαίνεται πως έχει αφαιρεθεί αρκετά πριν από τις δολοφονίες, ωστόσο οι ώρες μπορεί να έχουν απόκλιση, γι αυτό και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Κάτι ακόμα που κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι monopoly, στο οποίο εκεί υποτίθεται ήταν τα 9.500 ευρώ που πήραν οι ληστές. Είναι πεταμένο και αυτό στο πάτωμα, ανάκατα, μόνο που είναι το μοναδικό αντικείμενο από τα ράφια το οποίο οι… ληστές έριξαν κάτω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν στη θέση τους.