Επίθεση της Άννας Μαρίας Βέλλη σε Αντελίνα και Μαλέσκου για τον Σάκη Κατσούλη: «Ξεπλένουμε ανδρείκελα» (vid)

Επίθεση της Άννας Μαρίας Βέλλη σε Αντελίνα και Μαλέσκου για τον Σάκη Κατσούλη: «Ξεπλένουμε ανδρείκελα» (vid)
Τα... βέλη της εξαπέλυσε η Άννα Μαρία Βέλλη κατά της Αντελίνας Βαρθακούρη και της Ιωάννας Μαλέσκου για κάποια σχόλια που φέρεται να έκαναν για τον Σάκη Κατσούλη.

Αιχμηρά σχόλια για τις παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ (Αντελίνας Βαρθακούρη και Ιωάννας Μαλέσκου) έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη. Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια που έκαναν οι δύο παρουσιάστριες για τον Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να στηρίξει τον φίλο της Νίκο Μπάρτζη για τις χθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με τον Σάκη Κατσούλη.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Μαλέσκου και Αντελίνα: όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σάκη. Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικό (πχ μην μιλάς εσύ), τραμπούκο (πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια), Πατριάρχη (πχ παντελονάτα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)» σημείωσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση που αναφέρει: «Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άνδρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Έναν άντρα που σας σέβεται. Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό».

Και συνέχισε με τα εξής: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της Μαριαλένας θέλουν για το παιδί τους 1«άνδρα»σαν τον Σάκη. Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβούνται να μιλήσουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo…».