Μαρτυρία της διπλανής της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά: «Άκουσα ένα γκντουπ, βήματα στις σκάλες και το κλάμα του σκύλου»

Μαρτυρία της διπλανής της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά: «Άκουσα ένα γκντουπ, βήματα στις σκάλες και το κλάμα του σκύλου»
Σε συμπληρωματική της κατάθεση έκανε λόγο για έναν θόρυβο σαν «γκντουπ» στις 4:20 το πρωί και μετά το κλάμα του σκύλου και όχι γάβγισμα, βήματα στις σκάλες. Ούτε φωνές, ούτε ουρλιαχτά.

Κάθε λεπτομέρεια που βγαίνει προς τα έξω από το ιδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι ανατριχιαστική. Η μεζονέτα στα Γλυκά νερά έχει τρεις κατοικίες. Εκτός από την Καρολάιν με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δίπλα μένει ακόμα ένα ζευγάρι και από κάτω ένας ακόμη άντρας μόνος του, ο οποίος εκείνο το βράδυ έλειπε. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ», εκείνος έχει οπτική επαφή με το παράθυρο το οποίο υποτίθεται ότι παραβιάστηκε από τους ληστές.

Η διπλανή της άτυχης Καρολάιν, με την οποία τους χώριζε μία μεσοτοιχία, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση την Πέμπτη (17/6) στην αστυνομία για τα όσα έπεσαν στην αντίληψή της και τα όσα άκουσε.

Κατέθεσε λοιπόν: «Δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα …». Στη συνέχεια μπαίνοντας σε λεπτομέρειες ανέφερε: «Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού μου, που βρίσκεται στο ισόγειο. Σαν άνθρωπος κοιμάμαι πολύ ελαφρά.

Την 4:20 ώρα άκουσα ένα θόρυβο σαν «γκντούπ» και αμέσως μετά έναν ήχο που έβγαλε ο σκύλος της Καρολάιν. Αυτός ο ήχος ήταν στιγμιαίος και κατάλαβα ότι ήταν κλάμα του ζώου και όχι γάβγισμα. Αυτό σας το λέω γιατί αγαπάω πολύ τα ζώα και καταλαβαίνω πότε ένα σκυλί κλαίει. Πάντως γάβγισμα δεν άκουσα καθόλου ούτε πριν ούτε μετά το κλάμα του ζώου.

Αν ο σκύλος των παιδιών δίπλα γαβγίζει θα το άκουγα σίγουρα. Ο σκύλος βέβαια ήταν ήσυχος και δεν ακουγόταν αλλά όπως σας είπα και την προηγούμενη φορά το σπίτι το δικό μου και της Καρολάιν είναι μεσοτοιχία και ακούγονται ήχοι από το ένα σπίτι στο άλλο.

Για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ακούγονται όλα αν μία γάτα της Καρολάιν νιαουρίσει, εγώ την ακούω και μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις έστειλα μήνυμα στην Καρολάιν να μου πει αν όλα ήταν καλά με τα ζωάκια. Για να συνεχίσω όμως αυτό που σας έλεγα μετά το κλάμα του σκύλου το μόνο που άκουσα ήταν κάποια βήματα στην σκάλα.

Απ’ όσο κατάλαβα αυτά τα βήματα ήταν από έναν άνθρωπο και μου φάνηκε σαν να κατέβαινε τη σκάλα. Στην ερώτηση που μου κάνετε σας λέω πως δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα κι αυτό αφού όπως σας είπα άκουγα τα νιαουρίσματα από τις γάτες πόσο μάλλον τη νύχτα που δεν ακούγονται γενικά θόρυβοι, σίγουρα θα άκουγα ουρλιαχτά».