Το χρονικό του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά: Αναλυτικά οι κινήσεις του πιλότου μέχρι την δολοφονία

Αναλυτικά οι ώρες και οι κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην μεζονέτα μέχρι τη στιγμή που σκότωσε την Καρολάιν.

Με την επεξεργασία των ψηφιακών στοιχείων και την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η Ελληνική Αστυνομία έχει καταλήξει πλέον στο τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στα Γλυκά Νερά με τον θάνατο της Καρολάιν.

Έχουν φτιάξει ένα χρονικό που αντικατοπτρίζει τι γινόταν στην μεζονέτα του ζευγαριού, έχοντας καταλήξει σε 4 ώρες που κάθε μία της έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά το χρονικό...

  • 00:35: Είναι το τελευταίο πλάνο που καταγράφει η κάμερα. Αυτό λοιπόν δείχνει τον πιλότο να είναι στον καναπέ του σαλονιού, έχοντας την 11 μηνών Λυδία στην αγκαλιά του και να γράφει στο κινητό του. Τότε μαζί με το μωρό ανεβαίνει στην σοφίτα και ακολουθεί τσακωμός με την Καρολάιν.
  • 1:20: Ο πιλότος αφαιρεί την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα. Κάτι που δείχνει οτι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν κάτι που έγινε πάνω στα νεύρα της στιγμής. Ήταν κάτι προμελετημένο.
  • 4:06: Έχοντας μεσολαβήσει πάνω από 2 ώρες ανταλλαγής μηνύματα με την Καρολάιν, ο πιλότος ανεβαίνει στην σοφίτα και αρχίζει να πνίγει την 20χρονη κοπέλα, όπως μαρτυρά το smartwatch που φορούσε, καθώς οι παλμοί της σημείωσαν μεγάλη άνοδο.
  • 4:11: Το έξυπνο ρολόι που φορούσε η Καρολάιν σταματά να καταγράφει παλμούς. Κάτι που σημαίνει οτι εκείνη τη στιγμή εξέπνευσε.