Η «κολλητή» της Καρολάιν ήταν η μόνη που ήξερε οτι ήθελε να χωρίσει (vid)

Η «κολλητή» της Καρολάιν ήταν η μόνη που ήξερε οτι ήθελε να χωρίσει (vid)
Μόνο η «κολλητή» φίλη της της Καρολάιν ήξερε οτι ήθελε να βάλει τέλος στον γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η εικόνα που είχαν οι περισσότεροι, αφού έγινε γνωστό το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ήταν πως Καρολάιν και Μπάμπης ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι... Κάτι όμως που μόνο αλήθεια δεν ήταν, καθώς η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Τόσο διαφορετική που η 20χρονη κοπέλα είχε αποφασίσει να χωρίσει με τον 32χρονο πιλότο. Αυτό ωστόσο δεν το είχε πει σε κανέναν, ούτε στην μητέρα της. Ή μάλλον για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, σχεδόν σε κανέναν, καθώς το είχε εκμυστηρευτεί στην κολλητή της φίλη.

Μία κοπέλα από την Αλόννησο που έχει σχέση με την οικογένεια της φίλης της Καρολάιν μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1, λέγοντας: «Η μητέρα μας είπε οτι η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν η πρώτη που είχε μάθει οτι ήθελε να χωρίσει. Κάποια στιγμή είχε πει στην Αναστασία οτι θέλει να χωρίσει. Το γεγονός αυτό και μόνο τον συγκλόνισε, γιατί δεν ήθελε. Ήταν πολύ αγαπημένοι, δεν το περίμενε κανείς. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί οτι είναι ο σύζυγος».