Συγκλονιστική μαρτυρία του ντελιβερά στον Βόλο που κατάλαβε ότι πέθανε πελάτης (vid)

Συγκλονιστική μαρτυρία του ντελιβερά στον Βόλο που κατάλαβε ότι πέθανε πελάτης (vid)
Ο ντελιβεράς από τον Βόλο μίλησε για την σχέση του με τον άτυχο πελάτη που βρέθηκε μετά από δική του ανησυχία νεκρός στο σπίτι του.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο ντελιβεράς που ανησύχησε για τακτικό πελάτη, με τον οποίο είχε αποκτήσει φιλική σχέση και ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς είχε να εμφανιστεί μέρες.

Οι αρχές ζήτησαν την διεύθυνση του άνδρα και έστειλαν ένα περιπολικό να δει τί συμβαίνει. Όταν έφτασαν στον Αλμυρό βρήκαν νεκρό τον 68χρονο.

Όπως είπε ο διανομέας φαγητού Φώτης Κουτέ, του πήγαινε τακτικά φαγητό από την ψησταριά όπου δουλεύει αλλά και σπιτικό που μαγείρευε η γυναίκα του. Ο άτυχος 68χρονος «ζούσε μόνος του στον Αλμυρό, ήταν από την Κάλυμνο» είπε ο ντελιβεράς. Όπως ανέφερε, ενώ έβγαινε έξω από το σπίτι για να παραλάβει την παραγγελία του, κάποια φορά αυτό δεν έγινε και έτσι έφθασε εκείνος έως την πόρτα του σπιτιού του 68χρονου.

«Όταν άνοιξε την πόρτα, το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση», είπε ο ντελιβεράς, συμπληρώνοντας «του είπα “να σε βοηθήσω λίγο;” και του είπα στα ίσα, “δεν είναι ανάγκη να τρως συνέχεια σουβλάκια”. Είπα στην γυναίκα μου, όταν μαγειρεύεις φτιάξε ένα πιάτο φαγητό παραπάνω και μου είπε η γυναίκα μου, φυσικά. Κι έτσι έγινε. Τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα του πηγαίναμε σπιτικό φαγητό», διευκρινίζοντας ότι δεν ζήτησε ούτε πήρε ποτέ χρήματα από τον άνδρα για αυτήν την κίνηση του.

Ο ντελιβεράς ανέφερε ότι αργότερα «πήγαν άνθρωποι από το “Βοήθεια στο σπίτι” από τον Δήμο Αλμυρού για να τον βοηθήσουν περισσότερο και διαφορετικά. Όμως ήταν λίγο “αυστηρός με τον εαυτό του” και δεν ήθελε τέτοια βοήθεια. Έπινε και λίγο κρασί και γενικώς αλκοόλ».