Βρετανίδα έσωσε την δίδυμη αδελφή της από κροκόδειλο ρίχνοντας του γροθιά

Βρετανίδα έσωσε την δίδυμη αδελφή της από κροκόδειλο ρίχνοντας του γροθιά
Απίστευτο θάρρος βρήκε μια Βρετανίδα που έριξε μπουνιά σε κροκόδειλο για να σώσει την δίδυμη αδελφή της από την επίθεσή του.

Δυο δίδυμες Βρετανίδες, η Τζόρτζια και η Μελίσα βρέθηκαν για διακοπές στο Μεξικό. Την περασμένη Κυριακή επισκέφθηκαν με γκρουπ μια λίμνη κοντά στο θέρετρο Πουέρτο Εσκοντίτο. Την ώρα που κολυμπούσαν ένας κροκόδειλος τράβηξε την Μελίσα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Η αδελφή της, Τζόρτζια την βρήκε να επιπλέει χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Άρχισε να την τραβά προς τη βάρκα τους, όταν ο κροκόδειλος επέστρεψε για να επιτεθεί ξανά. Τότε η Τζόρτζια άρχισε να ρίχνει γροθιές στον κροκόδειλο, ο οποίος επέστρεψε τρεις φορές στο σημείο. Τελικά έπειτα από αλλεπάλληλα χτυπήματα, ο κροκόδειλος απομακρύνθηκε.

Οι δύο αδελφές νοσηλεύονται, με την Μελίσα να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και τους γιατρούς να ανησυχούν για πιθανή λοίμωξη. Η Τζόρτζια φέρει κάποια τραύματα από τα δόντια του κροκόδειλου αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

«Ένιωσα πολύ υπερήφανη για εκείνη. Η Τζόρτζια είναι καλά. Είναι κουρασμένη, πραγματικά στρεσαρισμένη. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά τρομαγμένη, αλλά έχει τις αισθήσεις της και έχει κάποια τραύματα στα χέρια της. Η Μελίσα είναι ακόμη σε τεχνητό κώμα», δήλωσε η αδελφή τους, Χάνα.

Σύμφωνα με τον πατέρα τους, οι δύο κόρες του ρώτησαν τους υπεύθυνους της εκδρομής στη λίμνη αν ήταν ασφαλές να κολυμπήσουν και τους απάντησαν καταφατικά.