Honor Band 6: Το επόμενο βήμα στα fitness bands (vid)

Honor Band 6: Το επόμενο βήμα στα fitness bands (vid)
Η εμπειρία που προσφέρει το νέο προϊόν της Honor είναι εξαιρετική.

H Honor έχει στρέψει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της στην κατηγορία των smartbands και των fitness bands και φαίνεται πως αυτή η απόφαση τής έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να αναδιοργανωθεί και να επιστρέψει στα smartphones και άλλες σημαντικές κατηγορίες. Το Honor Band 6 είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα της και πραγματικά είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει από τα πρώτα λεπτά.

Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 18 γραμμάρια) και το λουράκι του είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη που το κάνει αρκετά άνετο στη χρήση, σε βαθμό που μετά από ένα χρονικό διάστημα δεν θα θυμάστε ότι το φοράτε. Αυτό που το κάνει όμως να ξεχωρίζει είναι η πολύ μεγάλη οθόνη που βρίσκεται στο κυρίως μέρος του. Είναι τεχνολογίας AMOLED, υποστηρίζει ανάλυση 194x368 και έχει διαγώνιο 1.47 ίντσας. Περιμετρικά της βρίσκεται μόνο ένα πλήκτρο για όλες τις βασικές εντολές.

Από πλευράς λειτουργικού, το Honor Band 6 «τρέχει» το LiteOS που είχαμε συναντήσει σε πιο ακριβά μοντέλα της Huawei και πλέον καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες της συσκευής. Για όσους γυμνάζονται προσφέρει 10 διαφορετικές λειτουργίες, έτσι ώστε να καταγράφει όσο πιο σωστά γίνεται την άσκηση. Για όσους αγχώνονται για την προστασία που προσφέρει, είναι ανθεκτικό σε βάθος έως και 50 μέτρων.

Σε 24ωρη βάση καταγράφει τους καρδιακούς σας παλμούς, αλλά και το ποσοστό κορεσμού του οξυγόνου, με τις σχετικές ενημερώσεις αν βγει κάτι εκτός ορίων. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η διάρκεια της μπαταρίας του, αφού με μία μόνο φόρτιση (περίπου 1 ώρας) μπορεί να λειτουργήσει για σχεδόν 1,5 εβδομάδα!

Συνολικά, το Honor Band 6 έρχεται να καλύψει ένα κενό ανάμεσα σε smartwatches και fitness bands, προσφέροντας λίγο απ’ όλα και σε πολύ καλές τιμές. Ειδικά, δε, η μεγάλη οθόνη του θα σας βολέψει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.