«Καρφιά» Τζέιμς για την παραγωγή: «Όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε;»

«Καρφιά» Τζέιμς για την παραγωγή: «Όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε;»
Ο Τζέιμς, μετά την επεισοδιακή του εμφάνιση στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, παραχώρησε νέα συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την απόφαση του να φύγει από το Survivor, ενώ καταπώς φαίνεται η κόντρα του με την παρουσιάστρια καλά κρατεί...

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος, την Τετάρτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όλα όσα είχαν ειπωθεί το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι, από την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

«Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι σεξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος. Έχω δει επίσης και άλλα που εγώ και ο Νίκος προωθούμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία του Νίκου και του Τζέιμς και εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου, η κυρία Μάρτζυ το είπε. Και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα» και πρόσθεσε:

«Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα. Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”».

Η Ιωάννα Μαλέσκου με τη σειρά της, απάντησε πως δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με κανέναν παίκτη. «Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα. Είσαι άδικος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά βλέπω πως κοιτάζεις το ρολόι σου για να φύγεις, ή σου στέλνουν μηνύματα. Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Αλήθεια το λέω. Ήρθες με μια διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια. Στενοχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο όσο το "Love it" είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι το άδικο να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Love It, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο γεγονός και νωρίτερα το πρωί, απέφυγε περίτεχνα τους δημοσιογράφους που περίμεναν για μία δήλωσή της.

Νέο «άδεισμα» από τον Τζέιμς Καφετζή προς την Ιωάννα Μαλέσκου

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τον Τζέιμς Καφετζή και ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε το λόγο που βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, παρόλο που δε το ήθελε.

«Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή».


Τζέιμς για Survivor: «Όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε;»

Ο Τζέιμς Καφετζής, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor, για την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο παιχνίδι, καθώς και για τον Αλέξη Παππά. Στην ερώτηση για το πότε κατάλαβε πως ήταν δημοφιλής στο Survivor, ο Τζέιμς απάντησε πως η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού τον έκανε να καταλάβει πως ο κόσμος στηρίζει εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη. «Όταν έφυγε ο Παύλος πάθαμε σοκ, γιατί ξέραμε ότι είχε μια στήριξη εξαιτίας της μητριάς του και του πατέρα του».

Για τον λόγο που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο μετά τη στήριξη του κόσμου στη ψηφοφορία με τον Γαλακτερό, απάντησε:

«Είναι και το ηθικό κομμάτι, άντεξα πέντε μήνες, να αντέξω ακόμα δύο; Όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε; Μη ξεχνάτε ότι είναι ριάλιτι επιβίωσης, δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής, το γεγονός ότι το τράβηξαν στους επτά μήνες θεωρώ ότι ήταν υπερβολικό» και πρόσθεσε για τις φήμες που είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία να αποχωρήσει:

«Ισχύει, συνέβη κάτι ενδοπαραγωγικό που ενοχλούσε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι’αυτό, όλοι έκαναν πίσω κι έμεινα εγώ με τον Νίκο. Το τονίζω, ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες αλλά κανείς δεν μιλούσε».

Για τον Αλέξη Παππά και αυτό που τον έχει ενοχλήσει είπε: «Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι βγαίνουν όλοι στις εκπομπές και λένε ότι δεν ήταν ο εαυτός τους. Διαφωνώ με αυτό, όσοι τα λένε αυτά προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Για παράδειγμα, όπως είπε ο Παππάς, ότι δεν τον ευνόησαν τα μοντάζ, δεν τον έβαλαν να αποκαλέσει την Άννα-Μαρία καρκίνωμα ή εμένα σαθρό μυαλό».

Πηγή: Reader.gr