Σήκωσε τη μπλούζα να σκουπιστεί και τον… έκαψε το τατουάζ «King James» (pics)

Σήκωσε τη μπλούζα να σκουπιστεί και τον… έκαψε το τατουάζ «King James» (pics)
Από το τατουάζ «King James» που αποκάλυψε άθελά του, συνελήφθη ένας εισβολέας του Καπιτωλίου ύστερα από πέντε μήνες.

Μέσω του τατουάζ του στη κοιλιά συνελήφθη ένας άντρας από το FBI για την εισβολή του και όχι μόνο, στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον. Και λέμε όχι μόνο, γιατί κτύπησε δύο φορές αστυνομικούς και προσπάθησε να πάρει το γκλομπ του ενός.

Ο James Burton McGrew λοιπόν συνελήφθη στην Αριζόνα, με τις κατηγορίες εισόδου σε απαγορευμένο χώρο, την παρεμπόδιση κυβερνητικών δραστηριοτήτων, την εμπλοκή σε βία και την παρεμπόδιση της επιβολής του νόμου. Ψιλοπράγματα...

Ο McGrew, όπως φαίνεται και σε βίντεο από κάμερες στις στολές των αστυνομικών, πρωταγωνίστησε στα επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου τόσο έξω όσο και μέσα στο Καπιτώλιο και μάλιστα έφτασε στη Ροτόντα.

Σε ένα βίντεο από κάμερας της αστυνομίας, ο McGrew φαίνεται να σηκώνει τη μπλούζα του για να σκουπίσει τα μάτια του και έτσι αποκαλύπτει το τατουάζ στην κοιλιά του: "KING JAMES"! Από το όνομά του και σε συνδυασμό με το ψευδώνυμο του Λεμπρόν Τζέιμς; Κανείς δεν ξέρει και καθόλου δεν αφορούσε την αστυνομία.

1

Κοίταξαν στο αρχείο για να ταυτοποιήσουν τον άντρα με το συγκεκριμένο τατουάζ και βρήκαν φάκελο από το 2012. Αυτό ήταν…

Ο McGrew είχε επιθετική στάση και φώναζε μέσα στο Καπιτώλιο: «Είμαστε εδώ, είτε σας αρέσει είτε όχι», αλλά και «παλέψτε μαζί μας, όχι εναντίον μας»!

Μέσα στη Ροτόντα, κτύπησε δύο αστυνομικούς και προσπάθησε μάλιστα να πάρει το γκλομπ ενός αξιωματικού.

Περισσότεροι από 400 κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί τους τελευταίους μήνες μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο και εκκρεμούν ακόμα εκατοντάδες συλλήψεις!

2