Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Μπόριαν για τη... μάχη του Μαρακανά

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Μπόριαν για τη... μάχη του Μαρακανά

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Μπόριαν για τη... μάχη του Μαρακανά

bet365

«Brothers» στις εξέδρες του Μαρακανά, αλλά στο Champions League δεν χωράνε... φιλίες. Ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Μπόριαν λέει τα πάντα στο gazzetta.gr για το ντέρμπι της Τρίτης! Συνέντευξη στον Πολύδωρο Παπαδόπουλο.

«Ηταν εντυπωσιακό που σε δικό μας ματς ακούγαμε συνθήματα για τον Ολυμπιακό. Είναι μοναδικό αυτό που έχουν έχουν οι οπαδοί των δυο ομάδων, αλλά είναι απίστευτο να κερδίζεις και στο Champions League. Δεν το αλλάζεις...» ήταν ο... πρόλογος του MVP του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Μπόριαν στο gazzetta.gr! Ο 31χρονος γκολκίπερ κλέβει λίγο από τη λάμψη του Μιλογέβιτς, αφού με τις επεμβάσεις του και τις ηγετικές του ικανότητες έστειλε για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον Ερυθρό Αστέρα στ' αστέρια. Αυτός ο Αστέρας δεν τρομάζει τον Ολυμπιακό, όμως αυτή η ομάδα έβαλε ξανά μια προικισμένη χώρα ξανά στον χάρτη των μεγάλων της Ευρώπης. Ολυμπιακός, Brothers, πρόκριση, κατάσκοποι, μπαίνουν στην κουβέντα με τον Μπόριαν που στέλνει το δικό του μήνυμα στους... φίλους του στην Ελλάδα!

- Υποστηρίζεις και συ τον.. Ολυμπιακό; Πως θα παίξεις απέναντί του;
Αφού το ξέρετε στην Ελλάδα, πως η δεύτερή μας ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να τα πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός, όπως και οι οπαδοί του μας υποστηρίζουν θερμά. Ηταν εξαιρετικός με την Τότεναμ, χαιρόμαστε με το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο γήπεδο είμαι μόνο Ερυθρός Αστέρας»


- Πως είναι να ακούς από τις εξέδρες συνθήματα για τον Ολυμπιακό;
Περίεργα, αλλά ξέρουμε πως οι οπαδοί έχουν αδελφικές σχέσεις, ίσως τις πιο στενές που έχουν club στην Ευρώπη. Οι οπαδοί του βοήθησαν πολύ στα δύσκολα, οι δεσμοί είναι δυνατοί και ναι, είναι απίθανο όταν ακούς κάτι τέτοιο. Η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή την Τρίτη, αλλά στο γήπεδο, θα έχουμε... μάχη νίκης

- Πιο... μαγικό το σύνθημα των οπαδών που τραγουδούσαν ή η νίκη σε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ;
Είναι πολύ ωραίο σύνθημα, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι να κερδίζεις παιχνίδι στη διοργάνωση. Ημασταν στον παράδεισο μας μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ. Συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε υπερήφανοι, αλλά δε θέλουμε το ρόλο του κομπάρσου. Πέρσι, κάναμε αισθητή την παρουσία μας, φέτος θέλουμε να συνεχίσουμε. Ετσι, μια νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση! Διαλέγω νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ!

- Είναι πιο δυνατός ο Αστέρας τη φετινή σεζόν;
Είναι το ίδιο... παθιασμένος με πέρσι. Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα, αλλά ο κορμός δεν άλλαξε, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει κι άλλο. Υπάρχει δίψα για διάκριση. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε, είμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά ξέρουμε τους ρόλους μας, υπάρχει προσήλωση και εξαιρετική καθοδήγηση. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι η έδρα, καυτή, όπως πάντα!


- Σε... φόβισε ο Ολυμπιακός της πρεμιέρας;
Πέρσι, κερδίσαμε τη Λίβερπουλ, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μας φοβίζει κάποια ομάδα. Τον σεβόμαστε, υπάρχει τεράστια εμπειρία, αλλά ναι, μου άρεσε πάρα πολύ. Θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο. Είναι δυνατή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες κι έναν εξαιρετικό τεχνικό. Ο Ολυμπιακός πήρε ένα καλό αποτέλεσμα και θα έρθει με αυτοπεποίθηση...


- Μπεν, Μάριν, Κάνιας, τρεις «δυνατοί» κατάσκοποι! Τα έχουν πει όλα;
Μας τονίζουν μόνο πως ο Ολυμπιακός έχει το μέταλλο του νικητή. Αλλά, δεν μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο γιατί ξέρουμε όλοι πως ο Ολυμπιακός άλλαξε αρκετά σε σχέση με πέρσι. Ο κορμός έμεινε, αλλά φέτος είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο κόουτς Μαρτίνς έχει αλλάξει πολλά και η ομάδα του είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση. Είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα.

- Πως θα παρουσιάσει την ομάδα σας ο Μιλόγεβιτς;
Πανέτοιμη για νίκη... Είμαστε σε καλή κατάσταση, αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με την Παρτιζάν, ξέρουμε τι θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να το πάρουμε. Ο προπονητής μας στηρίζει, μας έχει βοηθήσει ψυχολογικά και ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο.


- Είναι ο Μιλόγεβιτς το κλειδί για την εκτόξευση του Ερυθρού Αστέρα;
Εχει τεράστιο μερίδιο επιτυχίας. Το DNA του πρωταθλητή υπήρχε, αλλά ο κόουτς είχε τη συνταγή για την εκτόξευσή μας. Διαβάζει εξαιρετικά τα ματς, βοηθά στην ψυχολογία και τακτικά είναι εντυπωσιακός.


- Σα ή Μπόριαν;
Εχω απέναντί μου έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον έχει στο ρόστερ του. Χαίρομαι γιατί δυο γκολκίπερ έχουν κάνει πράγματα για να βρεθούν οι ομάδες τους στους ομίλους. Ελπίζω στο μεταξύ μας παιχνίδι να πανηγυρίσω!!!


- Το μήνυμά σου στον Γκερέρο και τον Βαλμπουενά;
Θα κάνω τα πάντα να μην πανηγυρίσουν! Είπαμε, μαζί στις εξέδρες, αντίπαλοι στο γήπεδο!

 

Τελευταία Νέα