«Η εποχή της ανοχής τελείωσε»

Γιώργος Βροντάκης
Ο Β. Κωνσταντίνου απάντησε στον Σάββα Θεοδωρίδη για την διαιτησία, τονίζοντας πως βρίσκεται στον Ολυμπιακό μόνο για να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε σφοδρή επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη για όλα όσα είχε πει σε συνέντευξη του σε εφημερίδα για τις θέσεις του τριφυλλιού για την διαιτησία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως οι πράσινοι θα απαντούν συνεχώς καθώς η εποχή της «ανοχής» τελείωσε.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου, Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αφορμή σχετικές δηλώσεις του Σ. Θεοδωρίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Βασίλης Κωνσταντίνου προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να σχολιάζει τις θέσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο άνθρωπος που επέστρεψε πέρσι στον Ολυμπιακό με μοναδική αρμοδιότητα να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές και θεσμικά όργανα με προφανή στόχο να προκαταλάβει και να επηρεάσει αποφάσεις.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και “φωνή” και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Η εποχή της “ανοχής” τελείωσε».