Πάλη: Συνέλαβαν ολυμπιονίκες επειδή ζητούσαν την σύλληψη του προέδρου της ομοσπονδίας για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν αθλητές της πάλης στην Ινδία

bet365

Η αστυνομία στην Ινδία προχώρησε σε συλλήψεις αθλητών της πάλης που πραγματοποίησαν διαδηλώσεις απαιτώντας να φυλακιστεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τους.

Αρκετοί αθλητές της πάλης, μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκης Μπαϊράνγκ Πούνια και Σάκσι Μαλίκ, συνελλήφθησαν στην διάρκεια πορείας στην Ινδία.

Δεκάδες παλαιστές συγκεντρώθηκαν στο Νέο Δελχί, όπου ζητούσαν από τις αρχές να συλλάβουν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τους, τον οποίο εδώ και ένα μήνα κατηγορούν πως έχει πραγματοποιήσει σωρεία σεξουαλικών κακοποιήσεων.

Σήμερα επρόκειτο να γίνουν τα εγκαίνια του νέου κοινοβουλίου υπό τον πρωθυπουργό της χώρας, Ναρέντα Μόντι και το βρήκαν ως μία καλή ευκαιρία να πουν ανοιχτά στον κόσμο τα όσα καταλογίζουν στον πρόεδρο της ομοσπονδίας τους.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε όταν πήγαν να περάσουν τις προστατευτικές μπάρες και ακολούθησαν συμπλοκές με την αστυνομία και εν συνεχεία και συλλήψεις.
Από τον Ιανουάριο έχουν γίνει καταγγελίες κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, Μπριζ Μπουσάν Σινγκ για σεξουαλική κακοποίηση σε αρκετές αθλήτριες ο οποίος αρνείται τα πάντα.

Οι αθλητές θα συνεχίσουν τις πορείες μέχρι να εκπέσει από την θέση του και να δικαστεί, τονίζουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα