Live on camera το πρώτο γκέι φιλί στους Ολυμπιακούς!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Live on camera το πρώτο γκέι φιλί στους Ολυμπιακούς!

bet365

Ο Γκας Κενγουόρθι έγινε το πρόσωπο του αγώνα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, όχι γιατί ανέβηκε στο βάθρο, αλλά για το γεγονός ότι φίλησε ζωντανά στην τηλεόραση τον φίλο του στο στόμα.

Ο Αμερικανός σκιέρ, ο οποίος είχε κατακτήσει το ασημένιο στην ελεύθερη κατάβαση στο Σότσι, μπορεί να μην πανηγύρισε ένα ολυμπιακό μετάλλιο, πανηγύρισε όμως μία νίκη για την Λ.Α.Ο.Τ. κοινότητα, όταν φίλησε στο στόμα ζωντανά στην κάμερα τον φίλο του Μάθιου Γουίλκας.

«Ήταν η ολυμπιακή εμπειρία που ήλπιζα να έχω. Φεύγω από εδώ γεμάτος, ακόμη και χωρίς μετάλλιο όπως στους προηγούμενους Αγώνες.

Σε αυτούς τους Αγώνες βγήκα από την ντουλάπα (σ.σ. σταμάτησα να κρύβομαι). Είμαι ο εαυτός μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία ως ο αληθινός μου εαυτός.

Εκείνη τη στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι ήμασταν ζωντανά στην τηλεόραση, αλλά είμαι χαρούμενος που ήμουν. Ως παιδί δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ ποτέ ότι θα έβλεπα γκέι φιλί στην τηλεόραση στους Ολυμπιακούς, αλλά για πρώτη φορά ένα παιδί που ήταν στο σπίτι του είδε. Η αγάπη είναι αγάπη», δήλωσε ο Κενγουόρθι.

 

Τελευταία Νέα