Ετοιμο για χρήση από αύριο το Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
Ετοιμο για χρήση από αύριο το Καυτανζόγλειο

bet365

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου στο Καυταντζόγλειο στάδιο και από αύριο θα δοθεί προς χρήση στους αθλητές του στίβου.

Από αύριο οι αθλητές του στίβου επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο του Καυταντζόγλειου σταδίου.

Το κόστος της αντικατάστασης του ταρτάν έφτασε τα 880.000 ευρώ και πλέον το μεγαλύτερο στάδιο της Θεσσαλονίκης θα δοθεί στους αθλητές για προπονήσεις.

Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε πως εντός της ημέρας θα τελειώσουν και οι γραμμογραφήσεις στο ταρτάν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις του Καυτανζογλείου, «με σπουδαιότερες τις μελέτες για την πυρασφάλεια και την ενεργειακή αναβάθμιση, αλλά και την επέκταση του χώρου των ρίψεων.

Δουλεύουμε συνεχώς ώστε το Στάδιο να εκσυγχρονιστεί όπως του αρμόζει, να αξιοποιηθούν πλήρως οι εγκαταστάσεις του και να φιλοξενήσει εκ νέου σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που συνέβη τελευταία φορά το 2009» όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο υφυπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως την προσεχή εβδομάδα «εισάγεται στη Βουλή το σχέδιο νόμου μας, που προβλέπει και τη δυνατότητα συμψηφισμού μισθωμάτων για τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων, εφόσον αυτές βελτιώνονται από τους εκμισθωτές. Κάτι που σίγουρα θα ευνοήσει τόσο το Καυτανζόγλειο, όσο και τον ΠΑΟΚ, εν όψει του σχεδίου κατασκευής της Νέας Τούμπας».

 

Τελευταία Νέα