Κατερίνα Στεφανίδη: Χαμηλή «πτήση» στη Ρουέν

Gazzetta team
Κατερίνα Στεφανίδη: Χαμηλή «πτήση» στη Ρουέν

bet365

Στην 3η θέση η Ελένη Πόλακ στο μίτινγκ της Ρουέν και στην 10η η Κατερίνα Στεφανίδη. Πρώτος με 6,03μ ο Μόντο Ντουπλάντις.

Χαμηλές... πτήσεις για την Κατερίνα Στεφανίδη στο μίτινγκ του επί κοντώ της Ρουέν.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,43 μ., όπου χρειάστηκε δύο προσπάθειες, ενώ στη συνέχεια δεν υπερέβη τα 4,53 μ., ύψος στο οποίο μάλιστα δεν ολοκλήρωσε τα άλματα της κι έτσι έμεινε στην 10η θέση.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ έχει προγραμματίσει τον επόμενο αγώνα για την ερχόμενη Τρίτη στη Λιεβέν.

Η Ελένη Πόλακ από την άλλη κατέλαβε την τρίτη θέση με άλμα στα 4,62 μ. και ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις εμφανίσεις της στη σεζόν. Η Πόλακ μπήκε στον αγώνα στα 4,33 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη, άφησε στη συνέχεια το 4,43 μ. για να περάσει με την πρώτη τα 4,53 μ. κι έπειτα υπερέβη με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,62 μέτρα.

Στη συνέχεια ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4,70 μ., όσο και το απευθείας όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ύψος στο οποίο η αθλήτρια είχε πολύ καλές προσπάθειες.

Στο ίδιο μίτινγκ ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Μόντο Ντουπλάντις ήταν νικητής σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στο 2021 στον κόσμο (6.03μ). Στη 2η θέση έμεινε ο Ρενό Λαβιλενί με 5,93μ και στην 3η ο Κρίστοφεν Νίλσεν επίσης με 5,93μ.

 

Τελευταία Νέα