Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Απάντηση της ΑΚΑΣ σε ανακοίνωση της Αναγέννησης

Gazzetta team
Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Απάντηση της ΑΚΑΣ σε ανακοίνωση της Αναγέννησης

bet365

Συνεχίζεται ο "χαρτοπόλεμος" των δυο παρατάξεων που διεκδικούν την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ στις προσεχείς εκλογές.

Μια ημέρα μετά από την ανακοίνωση του συνδυασμού της Αναγέννησης που έχει ως υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ την Τασούλα Κελεσίδου ήρθε η απάντηση από την ΑΚΑΣ που είναι η παράταξη της Σοφίας Σακοράφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η παράταξη του παρασκηνίου, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνει τις πρωτοφανείς πρακτικές και μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν γνωστά πλέον κέντρα διαπλοκής, προκειμένου να παραπληροφορήσουν, να αποπροσανατολίσουν και τελικά να επηρεάσουν τα Σωματεία Μέλη του ΣΕΓΑΣ.

Κάνουν το μαύρο – άσπρο, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, αποκρύπτοντας την αλήθεια και χρησιμοποιώντας μεθόδους παρακρατικής οργάνωσης, απειλούν και εκβιάζουν τους ανθρώπους των Σωματείων, που τους κλείνουν την πόρτα ή στηρίζουν την ΑΚΑΣ και την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Θορυβημένοι από την συντριπτική ανταπόκριση των Σωματείων του ΣΕΓΑΣ στην υποψηφιότητα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σοφίας Σακοράφα, τις προηγούμενες ημέρες, επιδόθηκαν σε ένα όργιο πιέσεων και απειλών κατά των ανθρώπων των Σωματείων που προσυπέγραφαν τα ψηφίσματα, μέσω κομματικών και τοπικών στελεχών, καταφέρνοντας να εκμαιεύσουν από δύο Σωματεία δηλώσεις ουδετερότητας και από ένα τρίτο αναίρεση της δήλωσης στήριξης, σε ένα σύνολο 60 Σωματείων.

Τα όσα διαδραματίσθηκαν τις μέρες αυτές, από αυτόν τον σκοτεινό μηχανισμό, κατά των ανθρώπων των Σωματείων μας είναι απίστευτα.

Ξεκινάνε από απειλές για μη ένταξη στο Μητρώο της ΓΓΑ και επεκτείνονται σε υπονοούμενα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες ή τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των ανθρώπων των Σωματείων. Υπήρξε ακόμη και απειλή για μη αντιμετώπιση θεμάτων υγείας, κατά εκπροσώπου Σωματείου από τοπικό παράγοντα!!!

Όλα τα παραπάνω μας οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσουμε την δημοσιοποίηση δεκάδων άλλων δηλώσεων στήριξης Σωματείων, για να προστατεύσουμε τα Διοικητικά τους Συμβούλια, από παρόμοιες παρακρατικές πρακτικές.

Χρειάζεται όμως πολύ μεγάλο θράσος, για να μεταχειρίζεται κανείς τέτοιες μεθόδους στη σημερινή εποχή, που όλα έρχονται στο φως αργά ή γρήγορα και ακόμη μεγαλύτερο για να διαστρεβλώνει κανείς τόσο εξόφθαλμα και εξοργιστικά την αλήθεια και την πραγματικότητα, σε μια Χώρα και ένα χώρο που είμαστε όλοι γνωστοί.

Και επειδή οι άνθρωποι των Σωματείων μας έχουν αποδείξει διαχρονικά την δημοκρατικότητά τους, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων και ταυτόχρονα έχουν μνήμη και κυρίως ΚΡΙΣΗ, σύντομα θα δώσουν την απάντησή τους. Και θα είναι συντριπτική κατά της διαπλοκής, της κομματικοποίησης και της εξάρτησης από κάθε μορφής κρατικής επιβολής.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα