ΣΕΓΑΣ: Δήλωση στήριξης από Γιατρουδάκη-Ράμμο

Gazzetta team
ΣΕΓΑΣ: Δήλωση στήριξης από Γιατρουδάκη-Ράμμο

bet365

Ο πρόεδρος του Γ.Σ "Ελευθέριος Βενιζέλος" Γιώργος Γιατρουδάκης και ο πρόεδρος του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 Σπύρος Ράμμος στηρίζουν την νυν διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στην επόμενη ημέρα του ελληνικού στίβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέσα σε μία πορεία πολλών δεκαετιών στον κλασικό αθλητισμό οι προκλήσεις, οι δυσκολίες αλλά κυρίως οι μεγάλες στιγμές που έχουμε βιώσει είναι πολλές και δυνατές.

Η μακρόχρονη ενασχόληση τόσο με το αθλητικό, το προπονητικό αλλά κυρίως το διοικητικό κομμάτι μας έχει γεμίσει ωριμότητα και εμπειρία.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι η αρχαιότερη Ομοσπονδία στην Ελλάδα, με εκατοντάδες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και αγωνίσματα με διοργάνωση μεγάλων και σπουδαίων αγώνων, και χαίρει Παγκόσμιας αναγνώρισηςπου οφείλεται στις σταθερές του δομές και τις συνεχόμενες επιτυχίες του.

Είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα μέσα στην πορεία των χρόνων θα μπορούσαν να έχουν γίνει διαφορετικά, κάποιακαλύτερα, κάποια χειρότερα, όμως για καθετί που υφίσταται επί σειρά ετών διατηρώντας το υψηλό επίπεδο του σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται από την διοίκηση είναι συστηματική και οργανωμένη.

Ειδικά τώρα σε καιρό πανδημίας που τα πάντα και όλοι δοκιμάζονται ο ΣΕΓΑΣ με τις άμεσες προσαρμογές παρέμεινε όρθιος, βρίσκοντας τρόπους να συνεχίσει το έργο του με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Επομένως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ότι είναι ακόμη πιο αναγκαία η παρουσία ανθρώπων με μακρά εμπειρία, γνώσεις αλλά καικαινοτόμες ιδέες στο χώρο.

Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε όχι μόνο την παρούσα διοίκηση αλλά να συμμετέχουμε ενεργά με όλες μας τις δυνάμεις και γνώσεις την ομάδα εκείνων που πραγματικά επιθυμούν την εξέλιξη του στίβου, την αύξηση των παιδιών που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό γιανα παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Γιατί ο στίβος πέρα από ένα άθλημα είναι πάνω από όλα το δεύτερο σπίτι μας και η μισή ζωή μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα