Τεντόγλου: Πρόσωπο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23

Gazzetta team
Τεντόγλου: Πρόσωπο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23

bet365

Εκτενή αφιέρωμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στον Μίλτο Τεντόγλου και στη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23.

Τον Ιούλιο (11-4) θα διεξαχθεί στην πόλη Γκέβλε της Σουηδίας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου U-23 και ο Μίλτος Τεντόγλου αναμένεται να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του!

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο μήκος έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο τόσο στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου όσο και της Γλασκώβης σε επίπεδο ανδρών και ετοιμάζεται για μετάλλιο και στους Νέους.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου αποφάσισε να κάνει αφιέρωμα στον σπουδαίο 20χρόνο Έλληνα ο οποίος δηλώνει μεταξύ άλλων πως θα είναι στη Σουηδία και τονίζει: «Το άλμα στα 8.38μ είναι μεγαλύτερο και από το ρεκόρ μου στον ανοικτό. Ήξερα ότι ήμουν σε φόρμα για να πάω καλά. Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω ένα άλμα πάνω από τα 8.35μ».

Εκτός από το ευρωπαϊκό Νέων, ο Τεντόγλου θα έχει φέτος και την πρόκληση του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Ντόχα στα τέλη Σεπτεμβρίου: «Το επίπεδο του αγωνίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ μεγάλο - Ετσεβαρία, Μανιόνγκα, Σαμάαϊ - αλλά, αν η προετοιμασία μου πάει καλά και είμαι υγιής, θα δούμε».

Ο Τεντόγλου είναι ένας από τους λίγους πρωταθλητές Ευρώπης στην κατηγορία ανδρών - γυναικών που θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Κ23 αυτό το καλοκαίρι στο Γκέβλε, μαζί με τον Σουηδό επικοντιστή, Άρμαντ Ντουπλάντις, και την Λευκορωσίδα Ελβίρα Ουλαντζιμιράουνα Χέρμαν στα 100 μέτρα εμπόδια.

 

Τελευταία Νέα