Ο μουσικός 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος

Gazzetta team
Ο μουσικός 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος

bet365

Ρυθμός, μουσική και ανεβασμένη διάθεση υπόσχονται djs και μπάντες το πρωί της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου μετατρέποντας τη Μαραθώνια διαδρομή σε ένα ατελειωτο πάρτι.

Σε αποστάσεις μόλις λίγων χιλιομέτρων μεταξύ τους, τόσο στη διαδρομή των 42.195 μ. όσο και στις διαδρομές εντός της πόλης των 5 και 10 χλμ μουσικά σύνολα, ραδιοφωνικοί παραγωγοί κι ομάδες που παίζουν κρουστά θα δίνουν τον παλμό σε όσους τρέχουν, ενώ θα δημιουργούν ένα κλίμα γιορτής σε όσους θα σπεύσουν να ενθαρρύνουν και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Σε 30 υπολογίζονται οι μουσικές δράσεις που θα λάβουν χώρα το πρωί της Κυριακής από τον Τύμβο του Μαραθώνα και τη Νέα Μάκρη ως το Πικέρμι, την Παλλήνη, τον Γέρακα και εν συνεχεία την Αγία Παρασκευή και τη γέφυρα στην Κατεχάκη, ενώ ανάλογο κλίμα γιορτής θα δημιουργηθεί και στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Μαβίλη, στο Πάρκο Ελευθερίας, μπροστά από τον γυάλινο Δρομέα και κατά μήκος της Βασιλίσσης Σοφίας.

Ανάμεσα στις ομάδες που θα ανεβάσουν το ρυθμό των δρομέων και τη διάθεση των θεατών είναι οι φιλαρμονικές Δήμου Σπάτων και Αρτέμιδος, Χολαργού, η ερασιτεχνική ορχήστρα μακεδονικής γκάιντας και η στρατιωτική μπάντα του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πολλά dj sets και μουσικά σχήματα συνδέονται με τους χορηγούς του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού.

Λόγο λοιπόν δεν έχει να μείνει κανείς στο σπίτι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Κατεβαίνουμε όλοι κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, υποστηρίζουμε τους δρομείς, παίρνουμε τον ρυθμό της μουσικής και συμμετέχουμε στη γιορτή!

 

Τελευταία Νέα