Η ΕΙΟ «χαιρετίζει» την εξαγγελία Αυγενάκη για τη δημιουργία μητρώου αθλητικών φορέων

Gazzetta team
Η ΕΙΟ «χαιρετίζει» την εξαγγελία Αυγενάκη για τη δημιουργία μητρώου αθλητικών φορέων

bet365

Σύμμαχος στην νέα προσπάθεια του Λευτέρη Αυγενάκη για δημιουργία μητρώου αθλητικών φορέων είναι η ΕΙΟ.

Την απόλυτη στήριξη της στην πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη για τη δημιουργία μητρώου αθλητικών φορέων εκφράζει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Η ΕΙΟ είχε καταθέσει εδώ και τέσσερα χρόνια σχετική πρόταση στη ΓΓΑ και η διοίκηση της εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για αυτή την εξαγγελία.

Παράλληλα όμως κύκλοι της ομοσπονδίας παίρνουν θέση και για την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας των σωματείων μελών της που ζήτησε η ΓΓΑ και στην οποία όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ η ΕΙΟ δεν ανταποκρίθηκε.

Από την ΕΙΟ ξεκαθαρίζουν ότι: «Το έγγραφο της ΓΓΑ στάλθηκε στις 14 Απριλίου και δόθηκε διορία μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα. Μια περίοδο που οι πάντες ήταν σε καραντίνα και οι όμιλοι κλειστοί.

Στις 29 Απριλίου η ΕΙΟ έστειλε στη διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ απαντητικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ενημέρωνε ότι στην ιστοσελίδα της είναι αναρτημένα όλα τα στοιχεία των ομίλων. Αλλά όσον αφορά για τον υπεύθυνο κάθε ομίλου είναι αδύνατον να ανταποκριθεί, διότι λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας, συν ότι τον υπεύθυνο τον ορίζει το κάθε σωματείο.

Η ΕΙΟ ενημέρωσε τους ομίλους και ζήτησε να απευθυνθούν τα ίδια τα σωματεία στην ΓΓΑ και να δηλώσουν τον υπεύθυνό τους με όλα τα στοιχεία του. Επανήλθε, μάλιστα, στις 8 Μαϊου με νέο έγγραφο στην αρμόδια υπηρεσία της ΓΓΑ, την οποία ενημέρωσε για τις ενέργειές της.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως στην ιστοσελίδα της ΕΙΟ είναι αναρτημένα όλα τα στοιχεία των ομίλων, η Ομοσπονδία τα έστειλε σε πλήρη κατάλογο μαζί με τα ονόματα των υπεύθυνων 47 ομίλων όπως με τη σειρά τους ενημέρωσαν την ΕΙΟ.

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δηλαδή, όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ίσα ίσα που μέσα στην πανδημία και με προσωπικό ασφαλείας έκανε τα πάντα για να συνδράμει στην πιο γρήγορη δημιουργία του μητρώου αθλητικών φορέων το οποίο θα λύσει χρόνια γραφειοκρατικά προβλήματα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED