EIO: Νέα γραμματέας στη θέση του Παπαθανασίου η Αναστασίου

Gazzetta team
EIO: Νέα γραμματέας στη θέση του Παπαθανασίου η Αναστασίου

bet365

Ο Γ.Γ Απόστολος Παπαθανασίου όπως είχε προαναγγείλει από καιρό παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΙΟ, αφού μετά από το ΔΣ του Σαββάτου, ο Απόστολος Παπαθανασίου παραιτήθηκε και επισήμως και τη θέση του ανέλαβε η Νίκη Αναστασίου.

Η παραίτηση ήταν αποφασισμένη πριν από την ψήφιση του αθλητικού νόμου και έγινε για προσωπικους λόγους και συγκεκριμένα για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την εργασία του

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαθανασίου είχε τοποθετηθεί δημόσια για το νομοσχέδιο Αυγενάκη. Ήταν υπέρ για το όριο ηλικίας, με τον αστερίσκο ότι όσοι έμπειροι παράγοντες αποχωρούν να τους δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα είδος γερουσίας συμβουλευτικού χαρακτήρα, κάτι που τελικά πέρασε στον νέο νόμο.

Νέα αντιπρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είναι η Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, ενώ ο Γιάννης Παπαδημητρίου έγινε έφορος των εθνικών ομάδων και ο Παντελής Παυλίδης έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών.

Στο μεταξύ, με κάθε επισημότητα έγινε η τελετή λήξης με την απονομή των μεταλλίων στους νικητές της «29 Athens International Sailing Week» στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Ο κ. Αυγενάκης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και έστειλε στην ΕΙΟ συγχαρητήρια επιστολή, ενώ το παρών έδωσαν πρέσβεις των χωρών που συμμετείχαν στον αγώνα, ο Γ.Γ.Α. Γ. Μαυρωτάς, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δ. Κάρναβος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δ. Νάνου, η γενική γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χ. Καλογήρου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Κατσαφάδος, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και υπεύθυνος διαχείρισης της Μαρίνας Μ. Κωστάκης, αξιωματικοί του Λιμενικού, παράγοντες ομίλων κι άλλοι.

 

Τελευταία Νέα