5 λόγοι για να τρέξεις στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
5 λόγοι για να τρέξεις στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

bet365

Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τη μεγάλη διοργάνωση της Βορείου Ελλάδας.

Δρομείς από κάθε ήπειρο, ακόμα και από μακρινές χώρες όπως η Αμερικανική Σαμόα, η Κορέα, το Εκουαδόρ και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, θα τρέξουν στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, αναδεικνύοντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης φθινοπωρινής αθλητικής εκδήλωσης της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως καταλαβαίνεις εσύ δεν μπορείς να λείπεις από μία τέτοια διεθνή γιορτή του αθλητισμού. Όχι μόνο για τον παγκόσμιο χαρακτήρα της, αλλά και για 5 ακόμα λόγους που θα βρεις παρακάτω.

1. Το ρεκόρ συμμετοχών

Με εντυπωσιακά μεγέθη και με νέο ρεκόρ ομαδικών συμμετοχών, οι οποίες άγγιξαν τις 300 running teams και τους 12.000 δρομείς σε αυτές, έκλεισαν οι εγγραφές στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Dole! Περίπου 20.000 δρομείς συνολικά, ανάμεσα στους οποίους θα συγκαταλέγονται πολλοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές

2. Η χορηγία της bwin

Η bwin θα είναι μεγάλος χορηγός του 8ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και θα βρεθεί εκεί με το πολυπληθές (400) bwin running team της, το οποίο θα αγωνιστεί στα 5χλμ με τις οδηγίες της coach του Κατερίνα Δαλάκα. Επίσης, στο running team θα αγωνιστεί και η Θεοδώρα Γκουντούρα και ο Οδυσσέας Μουζενίδης. Το περιστύλιο της bwin θα βρίσκεται εκεί και τα κορίτσια της θα προσφέρουν μοναδικά αναμνηστικά δώρα στους δρομείς.

3. Ο δρόμος υγείας

Δεν χρειάζεται να είσαι έτοιμος να τρέξεις 21 χλμ. για να συμμετέχεις στον 8ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, αφού στο πλαίσιο της διοργάνωσης υπάρχει και ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21.00 με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

4. Γιατί είναι αλλιώς να τρέχεις βράδυ

Δεν είναι καλύτεροι (με όποιο τρόπο) οι νυχτερινοί από τους ημερήσιους αγώνες, ούτε το αντίστροφο. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι διαφορετικοί. Οι περισσότεροι δρομείς έχουν συνηθίσει να τρέχουν μέρα και ν’ απολαμβάνουν το φυσικό και αστικό τοπίο με το φως του ήλιου. Πώς μοιάζουν οι ίδιες εικόνες όταν έχει νυχτώσει; Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή να το μάθεις από κοντά.

5. Οι ομορφιές της Θεσσαλονίκης

H Θεσσαλονίκη αποτελεί πάντα μια πολύ καλή επιλογή για μια μικρή εκδρομή. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με μια διοργάνωση όπως αυτή του Ημιμαραθωνίου. Έτσι πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 19,20/10 και θα συναγωνιστές με χιλιάδες αθλητές και βόλτες στην παραλιακή και την Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης θα κάνεις.

 

Τελευταία Νέα