Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ράντοβιτς

Αντώνης Πατσούρας
Ο 22χρονος διεθνής αριστερόχειρας με το Μαυροβούνιο Τζούρο Ράντοβιτς είναι υποψήφιος για να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Ένα σπουδαίο παίκτη με λαμπρό μέλλον έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Τζούρο Ράντοβιτς. Είναι 22 ετών, παίζει στην Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι και είναι βασικός στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου η οποία έχει φυσικά προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Είναι αριστερόχειρας, παίζει στην περιφέρεια και ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις μαζί του για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Αυτή την περίοδο ως μέλος της Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι διεκδικεί το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου από την Πρίμορατς Κότορ με την ομάδα του να είναι στο 2-1 στις νίκες και θέλει άλλη μια για να το κατακτήσει.

Ο Ράντοβιτς ήταν μέλος της εθνικής Μαυροβουνίου όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020. Παράλληλα με την Γιαντράν έχει 5 πρωταθλήματα Μαυροβουνίου.

Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα είναι πολύ σημαντική κίνηση για το μέλλον του Ολυμπιακού.

Παράλληλα η διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζει τις επαφές με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο Μάρκο Μπίγιατς και ο Άντρο Μπούσλιε.

Πρώτη προτεραιότητα βέβαια στον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων με την ομάδα του Θόδωρου Βλάχου να έχει φτάσει ήδη στο 1-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος με την Βουλιαγμένη.