Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Ισοφάριση ή τελικός για τους ερυθρόλευκους

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Ισοφάριση ή τελικός για τους ερυθρόλευκους

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Παρασκευή (13:00) τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη στον 2ο ημιτελικό της Α1 Ανδρών πόλο. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη για να προκριθεί στους τελικούς και ο Απόλλων για την ισοφάριση.

Ημιτελικοί Α1 Ανδρών, μέρος 2ο.

Την Παρασκευή (13:00) στην Ηλιούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στον Ολυμπιακό στον 2ο ημιτελικό της Α1 Ανδρών πόλο και με νίκη θα οδηγήσει τη σειρά σε 3ο αγώνα (Κυριακή, Πειραιάς) ενώ με νίκη ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους τελικούς.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου είχε επικρατήσει με 12-11 στον 1ο αγώνα στον Πειραιά.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είδαμε ότι τίποτα δεν θα μας έρθει εύκολα. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη για να πάρουμε την πρόκριση. Αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολα από ότι ήταν χθες. Έχουμε δει κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε αλλά πάνω από όλα μετράει η θέληση και η συγκέντρωση γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο νερό».

Στις 20:00 ο ΓΣ Περιστερίου θα υποδεχτεί την Βουλιαγμένη από την οποία ηττήθηκε με 14-4 στον 1ο ημιτελικό στο Λαιμό. Σε περίπτωση νίκης η Βουλιαγμένη θα πάρει το εισιτήριο και σε περίπτωση ήττας θα έχουμε και 3ο ματς στο Λαιμό (Κυριακή).

Οι τελικοί αρχίζουν την Τρίτη 11/5.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα