Βλάχος: «Μεγάλη ομάδα η Γιουγκ αλλά μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς»

Gazzetta team
Βλάχος: «Μεγάλη ομάδα η Γιουγκ αλλά μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος αφού αρχικά τόνισε πως η Γιουγκ είναι πολύ δυνατή ομάδα, επισήμανε πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το ματς αυτό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε στο τρίτο παιχνίδι μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων. Η Γιουγκ έχει παραμείνει ίδια και έκανε και δυο καλά παιχνίδια τις δυο πρώτες αγωνιστικές ενώ πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η εικόνα των δυο πρώτων οκταλέπτων μας έδινε την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε επιθετική άμυνα, είχαμε λύσεις στην επίθεση, ήμασταν καλοί στην άμυνα με παίκτη λιγότερο και ελέγξαμε την καλή κόντρα της Γιουγκ. Ένα πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ήταν το χαμένο πέναλτι στην έναρξη του 3ου οκταλέπτου, όπου μπορούσαμε να φτάσουμε στο 6-2. Ήταν ένα παιχνίδι με δυο όψεις, όσο κακή ήταν η Γιουγκ στο πρώτο μισό, τόσο καλή ήταν στο δεύτερο και αντίστοιχα εμείς. Ωστόσο χάσαμε και αυτό μετράει αφού αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίζεις, από τη στιγμή που είσαι μπροστά στο σκορ».

Στέλιος Αργυρόπουλος: «Ξεκινήσαμε καλά στην αναμέτρηση και είχαμε ένα καλό προβάδισμα και μια μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του 3ου οκταλέπτου, να ξεφύγουμε στο σκορ, με το πέναλτι που εκτέλεσα. Έχασα μεγάλη ευκαιρία. Νομίζω ότι δείξαμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν και είμαστε ισάξιοι με όλους. Από την άλλη κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και κάποιες βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση, όπως και η δική μου στο τέλος με το δοκάρι και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

 

Τελευταία Νέα