Πόλο: Επέστρεψαν στον Ολυμπιακό Γαλανόπουλος και Πρέκας

Gazzetta team
Πόλο: Επέστρεψαν στον Ολυμπιακό Γαλανόπουλος και Πρέκας

bet365

Την επιστροφή των διεθνών παικτών Μανώλη Πρέκα και Στέφανου Γαλανόπουλου που είχαν δοθεί δανεικοί ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Στον Ολυμπιακό επέστρεψαν ο Μανώλης Πρέκας και ο Στέφανος Γαλανόπουλος. Οι δυο διεθνείς παίκτες είχαν δοθεί δανεικοί τα προηγούμενα χρόνια και επέστρεψαν για να ενισχύσουν την ομάδα του Πειραιά την περίοδο 2020-21.

Τόσο ο Πρέκας όσο και ο Γαλανόπουλος είναι παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία πόλο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή του Μανώλη Πρέκα στην ομάδα πόλο Ανδρών, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Υδραϊκό.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Μανώλης Πρέκας ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Αυτά τα δυο χρόνια στον Υδραϊκό με βοήθησαν να πάρω συμμετοχές και παιχνίδια, να είμαι βασικός στέλεχος σε μια ομάδα και να αποκτήσω την εμπειρία για να σταθώ αντάξιος στις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός. Φυσικά γνωρίζω τα παιδιά και τον προπονητή και θα μου είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστώ άμεσα».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή του Στέφανου Γαλανόπουλου στην ομάδα πόλο Ανδρών, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Υδραϊκό.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Στέφανος Γαλανόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στην ομάδα. Θεωρώ ότι παρά την ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εμείς ξέρουμε τους στόχους μας και πάμε για να τους κατακτήσουμε. Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν και άλλες δυσκολίες, αντίστοιχες με αυτές που περάσαμε πρόσφατα άλλα κοιτάμε το στόχο μας και θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα