Νηρέας Χ. - ΝΕΠ 15-12: Με Νηρέα για την κούπα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Νηρέας Χ. - ΝΕΠ 15-12: Με Νηρέα για την κούπα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Νηρέας Χαλανδρίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου πόλο γυναικών και θα παίξει για την κούπα το Σάββατο (21:30) με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός και ο Νηρέας Χαλανδρίου θα κοντραριστούν το Σάββατο (21:30, ERT Sports) στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο γυναικών το οποίο διεξάγεται στο "Ρέστειο" του Παλαιού Φαλήρου.

Μετά από την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά επί της Βουλιαγμένης στον 1ο ημιτελικό, ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε με 15-12 της ΝΕΠ στον 2ο και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό!

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή έως και το τέλος αν και οι παίκτριες του Δημήτρη Μπιτσάκου πίεσαν και μείωσαν και στο γκολ και έγραψε ιστορία!

Ο Νηρέας συμμετέχει για 3η φορά σε Final-4 αλλά για πρώτη φορά θα παίξει σε τελικό. Ο Ολυμπιακός βέβαια είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη η οποία θα του χαρίσει το 2ο Κύπελλο και συνάμα το 2ο νταμπλ της ιστορίας του μετά από εκείνο που κατέκτησε το 2018.

Τα οκτάλεπτα: 4-2 , 2-2 , 4-2 , 5-6

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς Ε., Μαυρωτά Ιφ. 3, Μαντουδιώτη, Τριχά 4, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 3, Κοβάσεβιτς Σ., Κοτσάφτη, Ρουσάκη

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 1, Λούδη Ε. 1, Σινέμογλου, Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν. 2, Μιχαηλίδου Κ. 1, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 3, Μανιάτη, Λυκοθανάση 3, Μιχαηλίδου Δ., Κιούρκα, Κουρέτα

 

Τελευταία Νέα